Libnet.ro
UNICEF

01:05

Busoi: PNL are nevoie de o coordonare mai buna cu presedintele Romaniei

Hotnews Hotnews,
 Busoi: PNL are nevoie de o coordonare mai buna cu presedintele Romaniei

PNL are nevoie de o coordonare mai buna cu presedintele Romaniei, pentru a aborda cu sanse maxime alegerile prezidentiale din 2019, a declarat duminica, la Piatra Neamt, secretarul general interimar al liberalilor, Cristian Busoi, transmite News. ro. continuă pe Hotnews

PNL vrea o coordonare mai buna cu presedintele Klaus Iohannis: Partidul nu poate fi anexa Administratiei Prezidentiale

PNL are nevoie de o coordonare mai buna cu presedintele Romaniei, pentru a aborda cu sanse maxime alegerile prezidentiale din 2019, a declarat duminica, la Piatra Neamt, secretarul general interimar al.

Ministrul Consultarii Publice: Legea ONG-urilor are nevoie de modificari

Ministrul Consultarii Publice si Dialogului Social, Gabriel Petrea, adeclarat, sambata, la Iasi, ca legea care reglementeaza inregistrarea si functionarea organizatiilor neguvernamentale are nevoie de modificari,transmite Agerpres.

Sorin Grindeanu, replica in scandalul evaluarilor de la Justitie: Lupta anticoruptie are nevoie de institutii puternice, dincolo de cine le conduce!

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, joi, ca lupta anticoruptie are nevoie de institutii puternice care sa functioneze dincolo de persoanele care se afla la conducere. Premierul a reiterat ca ceea ce trebuie m.

Ludovic Orban, despre adevaratul motiv pentru care candideaza la presedintia PNL: Partidul are nevoie de carcater

Conducerea PNL va trebui sa invete din nou sa isi asculte si sa isi respecte membrii de partid, a afirmat liberalul Ludovic Orban, duminica, la Piatra Neamt.'Este o vorba care.

Ludovic Orban, despre adevaratul motiv pentru care candideaza la presedintia PNL: Partidul are nevoie de caracter

Conducerea PNL va trebui sa invete din nou sa isi asculte si sa isi respecte membrii de partid, a afirmat liberalul Ludovic Orban, duminica, la Piatra Neamt.'Este o vorba care.

(P) AutoBild: Anvelopa PremiumContact 6 a fost cea mai buna din testare si eco-campioana

Hanovra, 10 martie 2017. In cadrul testului de mare anvergura al Autobild privind anvelopele de vara, noua anvelopa PremiumContact 6 s-a clasat pe primul loc din prima Incercare consultati editia 17/17). Revista a acreditat anvelopa cu „Cele mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )