Libnet.ro
UNICEF

01:05

Halep vrea o noua finala la Turneul Campioanelor

România Liberă România Liberă,
Halep vrea o noua finala la Turneul Campioanelor

Simona Halep participa la Turneul Campioanelor de la Singapore, competitie disputata pe hard si dotata cu premii totale de 7 milioane de dolari, pentru al treilea an la rand. Pentru romanca, cele mai frumoase amintiri sunt cele din 2014, cand Halep a invins-o clar pe Serena Williams in faza grupelor. Americanca, insa, si-a luat revansa in finala. continuă pe România Liberă

VIDEO Live din Singapore! Tragerea la sorti de la Turneul Campioanelor. Simona Halep si-a aflat adversarele

Simona Halep participa pentru a treia oara consecutiv la Turneul Campioanelor si este cotata a treia favorita la castigarea competitiei.

Turneul Campioanelor: Simona Halep va debuta la Singapore impotriva lui Madison Keys, duminica, de la ora 12:00

Simona Halep, cap de serie numarul trei, o va intalni pe Madison Keys SUA - favorita sase) in meciul de deschidere de la Turneul Campioanelor de la Singapore. Partida va avea loc duminica, de la ora 12:00, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro.

Turneul Campioanelor: Simona Halep, in grupa Rosie - Va juca cu Angelique Kerber, Madison Keys si Dominika Cibulkova

Vineri a avut loc, la Marina Bay Sands, tragerea la sorti a grupelor de la Turneul Campioanelor, competitiei care reuneste la Singapore intre 23 si 30 octombrie) cele mai bune opt jucatoare din circuitul WTA. Astfel, Simona Halep face parte din Grupa Rosie, urmand sa le intalneasca pe Angelique Kerber, Madison Keys si Dominika Cibulkova.

Simona Halep incepe in forta Turneul Campioanelor

Fosta finalista la Turneul Campioanelor din Singapore, Simona Halep a deschis editia din acest an a competitiei cu o victorie fara emotii in fata americancei Madison Keys.

Simona Halep joaca in primul meci la Turneul Campioanelor (LIVE pe onlinesport.ro)

Simona Halep, a treia pe lista favoritelor la Turneul Campioanelor, deschide duminica intrecerea din Singapore.

Simona Halep are cota 5.00 la Turneul Campioanelor

Simona Halep are in 2016 a treia sansa de a ridica trofeul la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Simona HALEP va juca in grupa ROSIE la Turneul Campioanelor, alaturi de Kerber, Keys si Cibulkova

Simona Halep a fost repartizata vineri in urma tragerii la sorti a grupelor pentru Turneul Campioanelor cu Angelique Kerber, Madison Keys si Dominika Cibulkova. Competitia va reuni la Singapore,.

ANALIZA De ce Simona Halep are sanse reale la Turneul Campioanelor. Azi isi afla adversarele din grupa

In absenta sperietoarelor Serena Williams sau Maria Sarapova, Simona Halep are o oportunitate mare la Turneul Campioanelor. Tenismena din Romania are un palmares echilibrat sau chiar net superior cu jucatoarele calificate.

PREZENTARE Turneul Campioanelor - Fara Serena Williams, dar cu Simona Halep la a treia participare consecutiva la Singapore: Sper sa fie ca in 2014

Dupa un inceput modest de an, Simona Halep a revenit in fazele superioare ale turneelor, iar obiectivul anuntat inca din iarna calificarea la Turneul Campioanelor) a fost pana la urma realizat. Pentru al treilea an consecutiv, jucatoarea nascuta la Constanta va participa la turneul gazduit de Singapore. Marea absenta a competitiei este Serena Williams - fostul lider mondial a declarat forfait pentru a doua editie la rand. Vom avea insa ocazia sa vedem la munca tot ce are circuitul WTA mai bun in acest moment: Kerber, Halep, Radwanska, Pliskova, Muguruza, Keys, Cibulkova si una dintre Johanna Konta/ Svetlana Kuznestova. Intra in material pentru a vedea o PREZENTARE a evenimentului care se va disputa intre 23 si 30 octombrie.

Halep: Am jucat exact ce trebuia sa joc, a declarat Simona dupa debutul victorios de la Turneul Campioanelor

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat, duminica, dupa debutul cu victorie la Turneul Campioanelor de la Singapore, 6-2, 6-4 cu Madison Keys, ca a jucat exact ce trebuia in meciul cu americanca, relateaza Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )