Libnet.ro
UNICEF

18:00

Handbal feminin - Liga Campionilor: HCM Baia Mare - Dinamo Volgograd 25-23

România Liberă România Liberă,
Handbal feminin - Liga Campionilor: HCM Baia Mare - Dinamo Volgograd 25-23

HCM Baia Mare a obtinut o victorie muncita, 25-23 11-12), in fata rusoaicelor de la Dinamo Volgograd, in meciul tur disputat sambata in sferturile de finala ale Ligii Campionilor la handbal feminin. continuă pe România Liberă

Sferturi Liga Campionilor: HCM Baia Mare - Dinamo Sinara 25-23. Meci castigat in ultimele secunde

Meci istoric pentru HCM Baia Mare in sferturile Ligii Campionilor in Polivalenta baimareana. Echipa antreanta de Tone Tiselj va juca impotriva rusoaicelor de la Dinamo Sinara, nimeni alta decat campioana Rusiei.

LIVETEXT HCM Baia Mare - Dinamo Volgograd, in sferturile Ligii Campionilor la handbal

Campioana Romaniei la handbal feminin joaca de la ora 18. 00 in sferturile de finala ale Ligii Campionilor contra formatiei din Volgograd.

HCM Baia Mare - Dinamo Volgograd, in sferturile Ligii Campionilor la handbal. Fetele noastre au un avantaj moral

Campioana Romaniei la handbal feminin joaca azi in sferturile de finala ale Ligii Campionilor contra formatiei din Volgograd.

Baia Mare - Dinamo Volgograd 25-23, in sferturile Ligii Campionilor la handbal! Revenire formidabila a campioanei Romaniei

HCM Baia Mare a jucat pe teren propriu mansa tur din sferturile de finala ale Ligii Campionilor contra formatiei din Volgograd si a castigat cu 25-23. Returul e peste o saptamana in Rusia.

HCM Baia Mare castiga in ultimele secunde cu Dinamo Volgograd

Echipa HCM Baia Mare a reusit o victorie in ultimele secunde ale meciului cu Dinamo Volgograd, scor 25-23, si are prima sansa la calificarea in semifinalele Ligii Campionilor.

Echipa Ligii Campionilor la handbal: Cinci jucatoare de la Baia Mare si Tone Tiselj, printre nominalizari

All Star Team al Ligii Campionilor la handbal feminin ar putea cuprinde si jucatoare din Romania. Cinci handbaliste de la campioana HCM Baia Mare, dar si antrenorul Tone Tiselj, se numara printre nominalizari.

Telex din lumea sportului: iranienii au scris istorie la Stockholm si o mare onoare pentru echipa HCM Baia Mare

Pe Friends Arena, nationala Suediei s-a confruntat cu o situatie incredibila intr-un meci care a marcat un moment special pentru doi jucatori. in alta ordine de idei, fetele de la HCM au primit vesti bune de la Federatia Europeana.

Meci pentru locul I: HC Odorhei HCM Minaur Baia Mare inainte de Final Four-ul Cupei Romaniei

Saptamana plina pentru handbalistii de la HCM Minaur Baia Mare. Primul meci si unul cat se poate de important, care ii poate aduce pe primul loc inainte de inceperea Play-off-ului, va fi cel din data de 1 aprilie.

Cupa Romaniei la handbal feminin: Au fost stabilite meciurile din semifinale

Cupa Romaniei la handbal feminin va continua, in aprilie, cu faza semifinalelor. Meciurile din penultimul act al turneului au fost stabilite in urma tragerilor la sorti de miercuri.

Derby de traditie: CSM Stiinta Baia Mare RCM Timisoara. Zimbrii vor sa fie stapani la ei acasa

Stadionul de rugby din Baia Mare va gazdui, sambata, 4 aprilie, incepand cu ora 11. 00, primul derby din SuperLiga de Rugby, editia 2015. Se vor intalni C. Stiinta Baia Mare si R. Timisoara, un meci care se anunta a fi unul extrem de interesant, fiecare echipa dorindu-si victoria.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )