Libnet.ro
UNICEF

00:07

Hanescu iese in sferturi la Doha

Online Sport Online Sport,
Hanescu iese in sferturi la Doha

Inceput de an foarte bun pentru jucatorul Victor Hanescu, care s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Doha, dotat cu premii totale de peste un milion de dolari. Hanescu il intalneste, joi dupa-amiaza, pe germanul Florian Mayer pentru un loc in semifinalele turneului la care Rafael Nadal este principal favorit. continuă pe Online Sport

Victor Hanescu, eliminat in sferturi la Doha

Jucatorul de tenis Victor Hanescu a fost eliminat, joi, in sferturile de finala ale turneului ATP de la Doha, dotat cu premii totale de 1. 500 de dolari, informeaza site-ul oficial al competitiei. Hanescu s-a calificat in sferturile turneului ATP de la Qatar, dupa ce l-a invins, miercuri, pe Fernando Verdasco, cap de serie numarul opt.

LIVE Hanescu - Mayer, sferturi la Doha

Inceput de an foarte bun pentru jucatorul Victor Hanescu, care s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Doha, dotat cu premii totale de peste un milion de dolari. Hanescu il intalneste, joi dupa-amiaza, pe germanul Florian Mayer pentru un loc in semifinalele turneului la care Rafael Nadal este principal favorit.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3322 seconds )