Libnet.ro
UNICEF

05:15

Harley Davidson recheama in service 66.421 motociclete, din cauza unor probleme la frane

B1 B1,
Harley Davidson recheama in service 66.421 motociclete, din cauza unor probleme la frane

Americanii de la Harley Davidson au anuntat ca recheama in service 66. 421 de motociclete Touring si CVO Touring, deoarece rotile din fata ale acestora se pot bloca brusc, potrivit cotidianului New York Times. continuă pe B1

Harley Davidson recheama in service peste 66.000 de motociclete

Modelele vizate de programul de rechemari au fost construite in acest an. Motocicletele Touring si CVO Touring cu sisteme antiblocare construite in aceasta perioada sunt de asemenea incluse in programul de rechemari .

O noua alerta speciala a fost lansata in insula Okinawa din cauza taifunului Neoguri

O noua alerta speciala a fost lansata, miercuri dimineata, din cauza riscului de ploi foarte violente cauzate de puternicul taifun Neoguri asupra unei parti a insulei Okinawa, a anuntat Agentia japoneza de.

Faze tari: Cum arata barbatul care si-a marit penisul de 25 de centimetri; Sunt pedepsita din cauza ca sunt frumoasa. Femeia care trebuie sa returneze bani statului din cauza a cum arata; Reactia incredibila a parintilor fetei de 18 ani care a fost filma

Record neobisnuit. Acesta este cel mai rapid inghititor de hot dog din lume. Americanul Joey Chestnut a fost desemnat, pentru a opta oara, cel mai rapid inghititor de hot dog. El e omul care bea un litru de whisky intr-un minut jumatate. Un tanar face senzatie pe retelele de socializare cu performanta pe care a reusit-o.

Romania risca infringement din cauza spatiului aerian comun cu Bulgaria

Comisia Europeana CE) a cerut oficial Romaniei si altor 17 tari sa imbunata and teasca blocurile func and tionale de spa and tiu aerian FAB) din care fac parte, precizand ca FAB reprezinta un spa and tiu aerian comun care and tine cont de fluxurile de trafic aerian, nu de grani and tele existente intre state, conform unui comunicat remis astazi redactiei.

Transportatorii rutieri spun ca vor creste tarifele cu 15% din cauza pierderilor provocate de acciza nerecuperabila

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) sustine ca se preconizeaza cresterea cu cel putin 15% a tarifelor practicate de catre operatorii de transport ca urmare a adoptarii Hotararii de Guvern prin care s-au stabilit conditiile de restituire catre operatorii de transport rutier licentiati a accizei suplimentare pentru achizitia de motorina.

Controverse in Turcia din cauza logo-ului de campanie al lui Erdogan

Premierul Erdogan, musulman practicant, este acuzat de opozitie ca a impins Turcia, pe care o conduce din 2002, spre o deriva islamista printr-o serie de masuri impotriva consumului de alcool, a legalizarii valului islamic in administratia publica si amestecul in viata privata a cetatenilo .

Societatea de Neurologie: Avem probleme din cauza lipsei centrelor de neuroreabilitare

Presedintele Societatii de Neurologie din Romania SNR), Dafin Muresanu, a declarat ca lipsa centrelor de neuroreabilitare este una din problemele din sistemul de sanatate din tara noastra, informeaza Mediafax.

Ceramica Iasi: Din cauza blocajelor din infrastructura se creeaza un efect de domino in tot sectorul constructiilor. Avem totusi semnale pozitive de revenire

Dependenta constructiilor de sectorul infrastructurii destabilizeaza evolutia in piata de profil, cel putin asta reiese din datele Ceramica Iasi Brikston), unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de zidarie din Romania.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )