Libnet.ro
UNICEF

05:30

Primele imagini din timpul atacului terorist la ziarul francez de satira Charlie Hebdo (VIDEO)

B1 B1,
Primele imagini din timpul atacului terorist la ziarul francez de satira Charlie Hebdo (VIDEO)

Jurnalistul Martin Boudot, de la agentia Premieres Ligne, a publicat primele imagini filmate de la atacul terorist de la ziarul francez de satira Charlie Hebdo. Din imagini se pot auzi voci care striga Allah Akbar. continuă pe B1

Primele imagini din timpul atacului terorist la ziarul francez de satira Charlie Hebdo: Un politist este atacat in plina strada (VIDEO)

Jurnalistul Martin Boudot, de la agentia Premieres Ligne, a publicat primele imagini filmate de la atacul terorist de la ziarul francez de satira Charlie Hebdo. Din imagini se pot auzi voci care striga Allah Akbar.

VIDEO Sia pregatita sa domine topurile cu noul hit Elastic Heart! Vezi aici primele imagini din clip

Dupa succesul avut cu piesa Chandelier, Sia revine cu un nou single Elastic Heart pentru care a filmat deja si.

VIDEO Imaginile teribile inregistrate in timpul atacului armat din Paris

Sediul saptamanalului francez de satira Charlie Hebdo, cunoscut pentru publicarea unor caricaturi ale profetului Mahomed, a fost atacat miercuri de mai multi indivizi mascati. Primele imagini video din timpul atacului surprind focuri de arme automate printre care se aud voci strigand Allah Akbar Alah e mare). Unul dintre clipuri surprinde momentul terifiant in care unul din atacatori pare ca impusca in cap un barbat ce pare a fi un politist ranit si aflat la pamant.

Ponta a ANULAT prezentarea bilantului pentru Fonduri Europene si Agricultura, din cauza atacului din Franta

Premierul Victor Ponta a anulat prezentarea bilantului Ministerului Fondurilor Europene si al Ministerului Agriculturii, in urma atacului terorist din Franta. Prezentarea bilantului, care trebuia sa.

Procurorul-sef al Parisului: 3 SERVICII ale statului ii cauta pe autorii atacului terorist de la publicatia Charlie Hebdo

Trei servicii ale statului francez cauta acum atacatorii care au declansat astazi un atac terorist la publicatia satirica Charlie Hebdo - soldat cu 12 morti si 8 raniti grav, a anuntat, miercuri seara,.

Coperta ultimei editii Charlie Hebdo, ziarul francez atacat miercuri: O caricatura ce trimite la ultimul roman al lui Michel Houllebecq, in care politica franceza islamizeaza Uniunea Europeana

Ultimul numar al publicatiei Charlie Hebdo, aparut astazi, in ziua sangerosului atac armat, face trimitere, printr-o caricatura pe prima pagina, la ultimul roman al reputatului scriitor Michel Houllebecq, un roman controversat in care un musulman ajunge sa conduca tara dupa regulile Islamului conservator, dupa cum noteaza ziarul britanic The Telegraph.

Primele imagini cu meteorul care a brazdat cerul Romaniei miercuri noapte (VIDEO)

Ocamera de supraveghere din Bucuresti a captat exact momentul in care un meteor a strabatut cerul de deasupra Romaniei si a luat foc la intrarea in atmosfera. Specialistii au avut pareri impartite cu.

LOTO: Primele extrageri din 2015 vor avea loc pe 11 ianuarie

Primele trageri loto din acest an vor avea loc duminica, 11 ianuarie, un anunt in acest sens fiind facut de Loteria Romana inca de la sfarsitul lui 2014, in 30 decembrie.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )