Libnet.ro
UNICEF

21:15

Harta online care iti arata de unde vine numele tau de familie

Antena3 Antena3,
Harta online care iti arata de unde vine numele tau de familie

Daca vrei sa vezi de unde vine numele tau de familie, Florin Lipan, un dezvoltator software in Germania, a creat de la zero o harta interactiva. Autorul a dorit sa cartografieze si sa indexe numele de. continuă pe Antena3

Stiai ca telefonul tau poate face asa ceva? Coduri ASCUNSE care iti arata functiile secrete ale TELEFONULUI tau mobil

Cu toate ca ai de mult timp un telefon mobil, este foarte posibil sa nu fi stiut pana acum ce poate face acest aparat pe care il folosesti zilnic si de care nu te poti desparti. Exista o multine de.

iti merge rau in ultima perioada? Care sunt primele semne care iti arata ca ai fost blestemat

Desi pentru unii este greu de crezut, vrajile si blestemele sunt reale si pot aduce multe necazuri in viata unui om. Preotul Emilian Prodan a vorbit despre cum iti dai seama ca asupra ta au fost.

Sase zodii care iti lasa o impresie foarte proasta la prima vedere

Ti s-a intamplat sa cunosti pe cineva si sa nu iti placa mai deloc de la prima impresie? Ei bine, exista unele persoane care ar face orice sa fie in centrul atentiei, motiv pentru care.

Ce simti in timpul unui infarct. Semnele care iti pot salva viata

Daca stiti care sunt semnele care tradeaza un infarct, sansele sa ramaneti in viata cresc considerabil. Medicii detaliaza sapte manifestari la care sa fiti atenti. Iata care.

24 IT. Aplicatia care iti face programul de sport

Aplicatia de sport Sworkit, instalata pe telefonul mobil, iti poate face programul de sport, fie ca vrei sa faci strech, cardio sau yoga. Variantele video sunt usor de urmarit si sunt multe exercitii.

Jobul din Romania care iti aduce un salariu de 2.800 euro net pe luna

Un candidat care cunoaste limbajul de programare Java si care are 1-3 ani de experienta profesionala primeste un salariu net cuprins intre 1. 500 si 2. 000 de euro net pe luna, potrivit datelor furnizate de.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )