Libnet.ro
UNICEF

01:05

HARTA Regiunile de conflict din lume, ocolite de avioanele comerciale americane

Adevărul Adevărul,
HARTA Regiunile de conflict din lume, ocolite de avioanele comerciale americane

In urma tragediei aviatice de pe teritoriul ucrainean, in care si-au pierdut viata 298 de persoane, Statele Unite ale Americii au decis de curand sa interzica mai multe rute de zbor prin spatiile aeriene ale tarilor implicate in diverse conflicte, informeaza The Washington Post. continuă pe Adevărul

Faze tari: Limba romana este folosita oficial in 20 de tari. Pe ce loc se afla in topul celor mai vorbite limbi din lume?; Cercetatorii au gasit in mumia Omului Gheturilor urme de ADN care nu este uman; A lasat imperiul de un miliard de dolari sa se faca

Un baiat de 9 ani din Africa de Sud a devenit cel mai tanar mire din lume. S-a recasatorit cu o femeie de 62 de ani. Saneie Masilela, in varsta de doar noua ani, a devenit pentru a doua oara cel mai tanar mire din lume, dupa ce. Un canadian si-a tatuat la intamplare cuvinte pe cap si corp pentru a ajunge cel mai cunoscut barbat din lume. In varsta de 24 de ani, Vin Los, este deja in atentia unor agentii de modelling. Tanarul a inceput sa-si tatueze pe chip.

Cat castiga pe zi cel mai bine platit top model din lume

Gisele Bundchen, cel mai bine platit top model din lume in 2013, a castigat in ultimele 12 luni suma de 47 de milioane de dolari, ceea ce reprezinta o medie de 148. 000 de dolari pe zi, informeaza Mediafax.

Cel mai inspirat bibliotecar din lume traieste in comuna Pietrari

L-am intalnit pe cel mai inspirat bibliotecar din lume, asa cum a fost desemnat in urma unui concurs international desfasurat in acest an, la care au participat oameni din bransa de pe patru continente. Traim vremuri in care pasiunea pentru citit se clatina, in detrimentul Internetului.

Nu ai bani de Londra? Uite cum faci o excursie gratuita in cel mai vizitat oras din lume

Londra, cel mai vizitat oras din lume in acest an , poate fi vizitata in cele mai mici detalii si din fata calculatorului, dupa ce Google a realizat cartografierea 3D a intregului oras, informeaza dailymail. co. uk.

Inca un motiv de mandrie pentru Romania! Mosia de la Zabola, inclusa in topul celor mai luxoase hoteluri din lume, aflate in mijlocul naturii!

Alaturi de alte hoteluri din Italia, Marea Britanie, Germania si Spania, mosia de la Zabola a fost inclusa de jurnalistii britanici de la The Independent in clasamentul celor mai luxoase 6 hoteluri din lume, situate in mijlocul naturii.

Al doilea cel mai bogat om din lume vrea un sistem cu 3 ZILE LUCRATOARE pe saptamana

Chiar daca propunerea a incantat foarte multa lume, mexicanul este de parere ca iesirea la pensie ar trebui amanata pana in jurul varstei de 75 de ani. Carlos Slim, pentru ca despre el este.

Arafat: Romania, prima tara din Europa, daca nu si din lume, in ce priveste telemedicina

Romania este prima tara din Europa, daca nu si din lume, in ce priveste telemedicina, in prezent 85 de ambulante fiind in curs de dotare cu tablete care transmit imagini video si informtii medicale, a.

Cel mai mare frappucino din lume costa 60 de dolari

Tanara studenta a declarat ca nu va bea acel Frappucino urias singura si dintr-o data. Ea a mai precizat ca va gusta putin din acel Frappucino doar dupa apusul Soarelui, intrucat este musulmana, iar comunitatea religioasa din care face parte sarbatoreste in aceasta perioada Ramadanul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )