Libnet.ro
UNICEF

15 Mai.

Arafat: Romania, prima tara din Europa, daca nu si din lume, in ce priveste telemedicina

Antena3 Antena3,
Arafat: Romania, prima tara din Europa, daca nu si din lume, in ce priveste telemedicina

Romania este prima tara din Europa, daca nu si din lume, in ce priveste telemedicina, in prezent 85 de ambulante fiind in curs de dotare cu tablete care transmit imagini video si informtii medicale, a. continuă pe Antena3

Raed Arafat: Romania, prima tara din Europa, daca nu si din lume, in ce priveste telemedicina

Presedintele Fundatiei pentru SMURD, Raed Arafat, a declarat joi ca Romania este prima tara din Europa, daca nu si din lume, in ce priveste telemedicina, in prezent 85 de ambulante fiind in curs de dotare cu tablete care transmit imagini video si informatii medicale.

Michel Platini a felicitat Germania pentru ca a devenit prima nationala din Europa care castiga Cupa Mondiala in America de Sud

Nationala Germaniei a fost felicitata de presedintele UEFA, Michel Platini, pentru ca a devenit prima echipa europeana care cucereste Cupa Mondiala in America de Sud. Vreau sa felicit Germania pentru.

Tabletele lasa in urma cresterile record. Vanzarile scad in unele piete din Europa de Vest - studiu

Dupa cativa ani in care tabletele au fost segmentul vedeta al pietei IT, iata ca in unele tari din Europa de Vest vanzarile se plafoneaza fiindca multi aleg sa nu isi schimbe tableta, arata un studiu al CCS Insight. La final de 2013 erau in uz aproape 400 de milioane de tablete in lume, iar numarul va fi de patru ori mai mare in 2018, arata studiul.

Oscilatii pe pietele actiunilor din Europa

Bursele din Europa au fluctuat, vineri, pe fondul informatiilor privind unele achizitii, respectiv al pariurilor investitorilor potrivit carora problemele financiare ale Banco Espirito Santo SA nu se vor transforma intr-o criza bancara in zona euro.

Business Report: Cum a ajuns cea mai mare exploatatie agricola din Europa la Culita Tarata; Topul celor mai mari santiere din Bucuresti; De ce e anemica bursa romana: 82% din PIB lipseste

Topul evaziunii la TVA. In 20 de industrii, sumele eludate sunt de ordinul miliardelor. Sunt industrii sau domenii de activitate in care evaziunea fiscala. Acum ori niciodata: Premierul anunta lista surselor de acoperire a scaderii CAS. Contraargumentele din teren. Daca nu facem acum.

Bancile si fondurile din Europa trebuie sa vanda credite imobiliare de aproape 600 miliarde de euro

Bancile si managerii de active din Europa trebuie sa vanda sau sa restructureze credite imobiliare riscante in valoare de 584 miliarde de euro, parte a procesului de curatare a portofoliilor de imprumuturi, potrivit firmei de consultanta Cushman and Wakefield.

Bancile si fondurile din Europa ar trebui sa vanda credite imobiliare de aproape 600 miliarde de euro

Bancile si managerii de active din Europa trebuie sa vanda sau sa restructureze credite imobiliare riscante in valoare de 584 miliarde de euro, parte a procesului de curatare a portofoliilor de imprumuturi, potrivit firmei de consultanta Cushman Wakefield.

Arafat: Romania este lider in domeniul telemedicinei

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din cadrul MAI, Raed Arafat, a declarat, joi, ca Romania este lider in domeniul telemedicinei in Europa, relateaza Mediafax.

Cel mai bun ulei din Europa se face in Romania. Afacerea unei familii din Cluj a prin aripi

Trebuie sa ai imaginatie si sa fii dedicat in toate aspectele vietii tale. Iar daca vrei sa iti deschizi o afacere, nu te lasa doborat de birocratie. O familie din Cluj a demonstrat ca totul este.

Cel mai bun ulei din Europa se face in Romania. Afacerea unei familii din Cluj a prins aripi

Trebuie sa ai imaginatie si sa fii dedicat in toate aspectele vietii tale. Iar daca vrei sa iti deschizi o afacere, nu te lasa doborat de birocratie. O familie din Cluj a demonstrat ca totul este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2509 seconds )