Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cel mai mare frappucino din lume costa 60 de dolari

România Liberă România Liberă,
Cel mai mare frappucino din lume costa 60 de dolari

Tanara studenta a declarat ca nu va bea acel Frappucino urias singura si dintr-o data. Ea a mai precizat ca va gusta putin din acel Frappucino doar dupa apusul Soarelui, intrucat este musulmana, iar comunitatea religioasa din care face parte sarbatoreste in aceasta perioada Ramadanul. continuă pe România Liberă

Cel mai inspirat bibliotecar din lume traieste in comuna Pietrari

L-am intalnit pe cel mai inspirat bibliotecar din lume, asa cum a fost desemnat in urma unui concurs international desfasurat in acest an, la care au participat oameni din bransa de pe patru continente. Traim vremuri in care pasiunea pentru citit se clatina, in detrimentul Internetului.

Nu ai bani de Londra? Uite cum faci o excursie gratuita in cel mai vizitat oras din lume

Londra, cel mai vizitat oras din lume in acest an , poate fi vizitata in cele mai mici detalii si din fata calculatorului, dupa ce Google a realizat cartografierea 3D a intregului oras, informeaza dailymail. co. uk.

Modestia asta! Ethan Hawke: Sunt cel mai bun iubit din lume

Si-a inselat fosta partenera de viata cu bona copiilor, dar Ethan Hawke crede ca este cel mai bun iubit din lume.

Oamenii de stiinta au fabricat cel mai intunecat material din lume. Noua culoare lasa impresia unei gauri negre

O companie britanica a produs un material ciudat atat de negru incat absoarbe toata lumina vizibila, cu exceptia unui procent de 0,035%, reusind sa stabileasca un nou record mondial. Experienta de a privi noul super negru, realizat din nanotuburi din carbon fiecare fiind de 10. 000 de ori mai subtire decat firul de par uman) este bizara, noteaza The Independent. Formele si contururile sunt pierdute, lasand impresia unui aparent abis.

Un dinozaur cu patru aripi a fost descoperit in China. Este cel mai mare exemplar de acest tip

Analizele asupra structurii osoase a animalului au aratat ca acesta ajunsese la talia adulta si ca avea o greutate de circa 4,5 kilograme, fapt care face din el cel mai mare dintre toti dinozaurii cu patru aripi cunoscuti. Este o denumire neoficiala ce a fost data acestei familii de dinozauri datorita prezentei penelor pe cele patru membre.

Lemet deschide cel mai mare magazin de mobila din Botosani

Lemet a inaugurat cel de-al doilea magazin LEMS din acest an. Dupa magazinul deschis la inceputul lunii in Onesti, Lemet a deschis un nou magazin LEMS la Botosani. Acesta fiind cel mai mare magazin de mobila din Botosani si unul dintre cele mai mari magazine al retelei. Valoarea investitiilor realizate pentru inaugurarea acestui magazin s-a ridicat la 1,3 milioane de lei. LEMS ofera clientilor reduceri de sute de lei la cele mai cautate produse: bucatarii, livinguri, saltele, pachete inspirate de mese si scaune si alte produse. in magazinele LEMS a inceput perioada de sales. Pana pe 3 august clientii pot beneficia de reduceri de pana la 40% pentru sute de produse. LEMS ofera clientilor si un plan de achizitie in 10 rate fara dobanda, prin intermediul CEB Card Avantaj), Raiffeisen, BCR, Banca Transilvania, 20-30 de rate fara dobanda prin UniCredit Consumer Financing, sau 6 rate fara dobanda prin Bancpost .

Airbus a atras comenzi de 21 de miliarde de dolari la cel mai mare targ de aviatie

Airbus Group a atras in prima zi a salonului aeronautic de la Farnborough comenzi in valoare de 21 de miliarde de dolari, plasandu-se inaintea concurentului american Boeing, la cel mai mare targ de aviatie al.

REVISTA BLOGURILOR: Doua nominalizari pentru Romania in topul celor mai frumoase scari din lume

Cristian Florea deschide Revista blogurilor de marti cu un subiect de care ar trebui sa fim mandri: Romania a primit doua nominalizari in topul celor mai frumoase scari din lume.

Cea mai frumoasa scara din lume se afla in Romania. Constructia a fost votata de straini. Iata in ce oras se afla

Publicatia Bored Panda a realizat un top al celor mai frumoase scari din lume, in functie de voturile cititorilor. Din 18 scari prezentate pentru concurs, pe primul loc s-a situat o constructie din Romania.

Inflatia s-a mentinut la 0,5% in iunie, cel mai redus nivel din ultimii patru ani

Rata anuala a infla and tiei in zona euro a fost de 0,5% in iunie, la acelasi nivel ca luna precedenta, respectiv pentru a doua luna consecutiv la cel mai redus nivel din ultimii peste patru ani, conform datelor publicate astazi de Oficiul european de statistica Eurostat).

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )