Libnet.ro
UNICEF

21:00

Haz de necaz. Cateva motive pentru care premierul Tudose nu are card

B1 B1,
Haz de necaz. Cateva motive pentru care premierul Tudose nu are card

Premierul Mihai Tudose a devenit tot mai acid in discursurile sale indreptate impotriva bancilor. Recent, acesta a sustinut ca nici macar nu a acceptat sa-si ia salariul pe card, pentru ca nu. continuă pe B1

5 motive pentru care trebuie sa-ti cumperi o Dacie clasica

Acum ceva timp, in vreme ce conduceam prin oras, in drum spre casa, am intalnit in trafic o vedeta cunoscuta de la noi din tara. Ei, asta nu este un lucru neparat neobisnuit, si vedetele sunt oameni si fac si ele ce face noi zilnic.

Premierul Tudose a cerut ANPC sa faca public raportul privind sistemul bancar: Va fi o lectura frumoasa si interesanta pentru toata lumea

Premierul Tudose a cerut ANPC sa faca public raportul privind sistemul bancar, potrivit news. ro. O rugaminte mare catre Ministerul Economiei. La mine a ajuns o sinteza a activitatilor de control.

Premierul Tudose: Sunt avute in vedere trei variante de lucru pentru Pilonul II de pensii

Premierul Mihai Tudose a afirmat aseara ca in privinta Pilonului II de pensii sunt trei variante de lucru, intre care si cea privind posibilitatea ca persoanele care contribuie sa poata opta.

Premierul Tudose: Sunt avute in vedere trei variante de lucru pentru Pilonul II de pensii

ACTUALIZARE 11:05 Cristian Busoi, PNL: Mutarea banilor de la Pilonul II la Pilonul I ii va face pe tineri sa plece din tara Mutarea banilor de la contributiile private in fondul gestionat de stat reprezinta o deposedare de drepturi a segmentului de pana in 45 de ani, in favoarea electoratului de peste 65 de ani, si ii va face pe tineri sa plece din tara, sustine Cristian Busoi, presedintele PNL Bucuresti. ------------- Premierul Mihai Tudose a afirmat aseara ca in privinta Pilonului II de pensii sunt trei variante de lucru, intre care si cea privind posibilitatea ca persoanele care contribuie sa poata opta.

Consulul de la Lisabona, rechemat la Bucuresti de premierul Tudose. Care e motivul

Premierul Mihai Tudose o va rechema pe Alina-Oana Dociu din postul de consul la Lisabona, in urma gestionarii situatiei unui grup de turisti romani blocati in Portugalia, dupa anularea curselor aeriene ale TAP Portugal, au declarat pentru News. ro surse oficiale.

Sfat pentru premierul Tudose, care ia 15.000 de lei pe luna, in plic: cinci banci din Romania nu iau comision daca isi ia salariul pe card

Premierul Romaniei primeste salariul in mana, nu pe card pentru ca nu merita sa plateasca bancii comisoane pentru asta. Nu prea am ce bani sa.

Ministrul Pop il sfideaza pe premierul Tudose: A tiparit manualul de Sport pentru clasa a V-a

Manualul de sport pentru clasa a V-a este gata, potrivitTVR, desi la alte materii elevii vor invata dupa un ghid, licitatiile pentru manuale fiind blocate. Mai mult, manualul a fost tiparit dupa ce premierul Mihai Tudose a catalogat drept o gluma anuntul ministrului Educatiei, Liviu Pop, despre faptul ca elevii vor avea manual de Educatiei Fizica.

UPDATE Ministrul Pop a tiparit manualul de Sport pentru clasa a V-a. Premierul Tudose ii ia apararea dupa ce l-a criticat

Manualul de sport pentru clasa a V-a este gata, potrivit TVR, desi la alte materii elevii vor invata dupa un ghid, licitatiile pentru manuale fiind blocate. Premierul Mihai Tudose i-a luat apararea, marti, laRomania TV, ministrului Educatiei, dupa ce initial a catalogat manualul drept o gluma a lui Liviu Pop.

PNL il va convoca pe premierul Tudose in Parlament pentru explicatii despre situatia economica

Presedintele Partidului Nnational Liberal PNL), Ludovic Orban, a anuntat astazi ca partidul pe care il conduce intentioneaza sa il convoace pe prim-ministrul Mihai Tudose in Parlament pentru a da explicatii cu privire la situatia economica dezastruoasa, adaugand ca liberalii vor utiliza toate caile parlamentare pentru a opri activitatea unor ministri.

Premierul Tudose a rechemat de la post consulul din Lisabona dupa incidentul cu romanii blocati in aeroport

Premierul Mihai Tudose urmeaza sa il retraga pe consulul Romaniei la Lisabona, potrivit unor surse guvernamentale. Tudose ar fi nemultumit de modul in care consulul Alina Oana Dociu a gestionat situatia unor romani blocati in Lisabona dupa ce zborul care urma sa-i aduca la Bucuresti a fost anulat, potrivit surselor citate. 28: Tudose a anuntat pe Facebook ca a rechemat consulul din Lisabona.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )