Libnet.ro
UNICEF

12:45

HCM Baia Mare este noua campioana a Romaniei la handbal feminin

B1 B1,
HCM Baia Mare este noua campioana a Romaniei la handbal feminin

Echipa de handbal feminin HCM Baia Mare este, matematic, noua campioana a Romaniei, cu doua etape inainte de incheierea sezonului, dupa victoria de duminica in fata formatiei Corona Brasov, cu scorul de 38-33. continuă pe B1

FOTO VIDEO HCM Baia Mare este campioana Romaniei la handbal feminin

Dupa un campionat aproape perfect, cu mii de suporteri alaturi la fiecare meci, dupa ce au castigat Cupa Romanie intr-o maniera categorica si cu un joc fascinant, HCM Baia Mare a devenit pentru prima data in istorie campioana Romaniei la Handbal Feminin.

Intrare libera la cel mai important meci al sezonului. HCM Baia Mare poate deveni campioana in fata a mii de suporteri

Duminica, 25 mai, de la ora 17. 00 HCM Baia Mare va juca ultima partida a sezonului in fata propriilor suporteri. Acest meci este cu atat mai important, cu cat poate fi si meciul care ii aduce primul titlu de campioana a Romaniei la handbal feminin echipei din Baia Mare.

FOTO Cu pasi rapizi, HCM Baia Mare se indreapta spre titlul de campioana

HCM Baia Mare s-a impus lejer in cea de-a doua partida a grupei finale din play-off-ul Ligii Nationale de Handbal Feminin. Baimarencele au intalnit pe teren propriu HC Dunarea Braila reusind sa castige detasat, cu scorul de 38-24.

HCM Baia Mare, campioana Romaniei la handbal feminin

Echipa de handbal feminin HCM Baia Mare si-a asigurat titlul de campioana a Romaniei cu doua etape inainte de incheierea sezonului. in ultimul meci, Baia Mare a invins, pe teren propriu, Corona Brasov, cu scorul de 38-33 22-14).

Real Madrid este noua campioana a Europei dupa 4-1 cu Atletico, in finala Champions League

Real Madrid este noua campioana a Europei. Echipa lui Carlo Ancelotti s-a impus dupa 120 de minute de joc. La finalul timpului regulamentar era 1-1, Real Madrid egaland cu 75 de secunde inainte de final. Ramos, Bale, Marcelo si Cristiano Ronaldo au marcat pentru Real Madrid, in timp ce pentru rivala Atletico a marcat Godin. A fost pentru prima data in finala Ligii cand s-au intalnit doua echipe din acelasi oras. Pentru Atletico a fost prima finala de Liga Campionilor .

HCM Constanta, campioana Romaniei la handbal masculin

Echipa de handbal masculin HCM Constanta a cucerit, duminica, titlul de campioana al sezonului 2013-2014, al noualea din palmares, desi a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 24-19 11-8) de formatia .

FOTOA inceput marea balaceala. Micutii romi iau cu asalt fantanile din Baia Mare

Ca in fiecare an, odata cu venirea caldurii romii iau cu asalt fantanile din Baia Mare. Confundand probabil spatiile amenajate din parcuri cu strandurile, inca de miercuri, mai multi copii s-au dezbracat si s-au balacit in fantana din cartierul Sasar.

Tragedie in Baia Mare. O femeie insarcinata in luna a saptea a murit in plina strada

O femeie din Baia Mare, insarcinata in luna a saptea, a murit sub ochii sotului si fetitei sale de sase ani. Femeia se intorcea de la coafor impreuna cu fetita ei si i s-a facut rau brusc. A strigat dupa.

Daniel Isaila: Suntem extrem de fericiti, am castigat trofeul invingand campioana Romaniei

Daniel Isaila, antrenorul Astrei Giurgiu, a precizat dupa castigarea Cupei Romaniei, ca este foarte fericit si ca acest succes reprezinta incununarea unui an perfect pentru el si pentru elevii sai.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )