Libnet.ro
UNICEF

01:05

HCM Baia Mare a facut ce a vrut pe teren cu Dunarea Braila. 41 de goluri in 60 de minute

Adevărul Adevărul,
HCM Baia Mare a facut ce a vrut pe teren cu Dunarea Braila. 41 de goluri in 60 de minute

HCM Baia Mare a facut cel mai frumos joc din acest sezon din punctul de vedere al golurilor marcate, reusind sa inscrie in cele 60 de minute de joc de nu mai putin de 41 de ori in poarta brailencelor. continuă pe Adevărul

HCM Baia Mare vrea sa spele rusinea de la Gyor cu o victorie in fata Dunarii Braila

HCM Baia Mare joaca la mijocul acestei saptamani un nou meci in Liga Nationala. De data aceasta elevele antrenate de Tone Tiselj vor juca impotriva Dunarii Braila.

Handbal (f) Liga Campionilor: Gyor - HCM Baia Mare 29-23

Gyori Audi ETO KC a invins pe HCM Baia Mare cu scorul de 29-23 12-10), duminica seara, pe teren propriu, intr-un meci din Grupa a doua principala a Ligii Campionilor la handbal feminin, potrivit Agerpres.

Liga Campionilor HCM Baia Mare -Gyor 23-29. Calificarea se joaca la Baia Mare cu Viborg

HCM Baia Mare joaca in seara zilei de 8 martie impotriva echipei Gyor, in penultima etapa din deplasare din grupa 2 principala Champions League. La pauza HCM Baia Mare este condusa cu scorul de 12-10, dupa un meci bun facut de handbalistele antrenate de Tone Tiselj.

Liga Campionilor HCM Baia Mare -Gyor 10-12

HCM Baia Mare joaca in seara zilei de 8 martie impotriva echipei Gyor, in penultima etapa din Champions League. La pauza HCM Baia Mare este condusa cu scorul de 12-10, dupa un meci bun facut de handbalistele antrenate de Tone Tiselj.

O handbalista de la HCM Baia Mare a fost atacata si lovita de un hot. Tanara a ajuns la spital

O handbalista a campioanei Romaniei, HCM Baia Mare, a fost atacata si lovita in cap de un necunoscut in fata casei. Handbalista Timeea Tatar a fost dusa la Spitalul Judetean de Urgenta Baia Mare, fiind in afara oricarui pericol.

Handbalista Timeea Tatar, de la HCM Baia Mare, atacata in fata casei: Sportiva se afla in afara oricarui pericol (VIDEO)

Handbalista Timeea Tatar, de la HCM Baia Mare a fost atacata si lovita de sase ori in zona capului, chiar in fata casei, de un talhar, care intentiona sa ii fure geanta de pe umar. Sportiva a fost dusa la.

Handbalista de la HCM Baia Mare, atacata si lovita in fata casei de un talhar

O handbalista a echipei HCM Baia Mare a fost atacata de un talhar chiar in fata casei sale. Sportiva se intorcea acasa cand a fost lovita din spate in cap de un barbat necunoscut care a incercat sa ii fure.

ANALIZA HCM Baia Mare e varful de lance al sportului romanesc, in 2015. Calificarea in sferturi e foarte aproape

Echipa fanion in acest moment a Maramuresului este la doar un pas de calificarea in sferturile Ligii Campionilor la handbal feminin, cea mai mare performanta internationala in sportul romanesc, sezonul 2014-2015.

Handbalista de la HCM Baia Mara atacata in plina strada

Timea Tatar, componenta a campioanei Romaniei HCM Baia Mare a fost atacata de un necunoscut chiar in fata locuintei sale.

Baia Mare pierde cu Gyor si calificarea in sferturile de finale ale Ligii Campionilor depinde de meciul cu Viborg

Echipa de handbal feminin HCM Baia Mare a pierdut meciul disputat impotriva celor de la Gyor, duminica, in deplasare. Partida s-a incheiat 29-23 in favoarea gazdelor si a contat pentru Liga Campionilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )