Libnet.ro
UNICEF

13:00

HCM Baia Mare, infranta in deplasare de Gyor

Online Sport Online Sport,
HCM Baia Mare, infranta in deplasare de Gyor

Formatia HCM Baia Mare si-a luat adio de la participarea in grupele EHF Champions League cu o infrangere pe terenul maghiarelor de la Gyor, scor28-26 14-14). continuă pe Online Sport

Gyor ETO-HCM Baia Mare, scor 28-26, in grupa A a Ligii Campionilor la handbal feminin

Echipa de handbal feminin HCM Baia Mare a fost invinsa sambata, in deplasare, de formatia ungara Gyor ETO, cu scorul de 28-26 14-14), in ultimul sau meci din grupa A a Ligii Campionilor, relateaza Mediafax.

HANDBAL HCM Baia Mare pierde la Gy337;r si rateaza calificarea la limita

HCM Baia Mare a pierdut sambata meciul disputat impotriva lui Gy337;r, in deplasare, in cadrul ultimei partide din Grupa A Champions League.

HCM Baia Mare a pierdut partida contra Gyori. Campioana Europei s-a impus greu pe teren propriu

Singura reprezentanta a Romaniei in Liga Campionilor la handbal feminin, HCM Baia Mare, a pierdut astazi ultima partida din grupele Ligii Campionilor. Baimarencele au jucat in deplasare la Gyori Audi ETO, detinatoarea Ligii Campionilor, cu scorul de 28-26.

30 de utilaje pentru deszapezirea din Baia Mare

Pentru a treia oara, Rosal si-a prezentat utilajele cu care va actiona la deszapezire in Baia Mare. De aceasta data, reprezentantii autoritatilor locale au facut si receptia utilajelor, insa au spus ca vor supraveghea indeaproape activitatea societatii.

VIDEO Baia Mare se pregateste de sarbatoare. Bradul de Craciun are 32 de metri si a fost deja instalat in Centrul Vechi

La fel ca in ultimii doi ani si in 2013 baimarenii vor avea parte de un brad de vis. inalt de peste 30 de metri, bradul a ajuns in dupamasa zilei de astazi in Baia Mare, iar pentru prima data a fost instalat in Centrul Istoric al municipiului. Acesta va fi impodobit, urmand ca in 1 Decembrie, odata cu inaugurarea iluminatului ornamental de sarbatori sa fie pornite si luminitele de pe brad.

Aeroportul International Baia Mare inclus in programul de investitii al Ministerului Transporturilor

Dupa ani buni de tergiversari si promisiuni nerespectate, exista o noua sansa pentru extinderea si modernizarea Aeroportul International Baia Mare. Acesta a fost inclus pe lista de invetitii a Ministerului Transporturilor, iar in perioada 2014-2020 urmeaza sa se aloce fondurile necesare realizarii lucrarilor.

Vida Gheza, cel mai mare sculptor maramuresean al tuturor timpurilor

Nascut in 23 februarie 1913 in Baia Mare, Vida Gheza este unul dintre numele de baza din istoria si cultura maramureseana. Recunoscut pe plan national, dar si international pentru viziunea si talentul sau, sculptorul a fost remarcat inca de mic copil pentru talentul sau creativ si pentru inteligenta sa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )