Libnet.ro
UNICEF

09:01

VIDEO Baia Mare se pregateste de sarbatoare. Bradul de Craciun are 32 de metri si a fost deja instalat in Centrul Vechi

Adevărul Adevărul,
VIDEO Baia Mare se pregateste de sarbatoare. Bradul de Craciun are 32 de metri si a fost deja instalat in Centrul Vechi

La fel ca in ultimii doi ani si in 2013 baimarenii vor avea parte de un brad de vis. inalt de peste 30 de metri, bradul a ajuns in dupamasa zilei de astazi in Baia Mare, iar pentru prima data a fost instalat in Centrul Istoric al municipiului. Acesta va fi impodobit, urmand ca in 1 Decembrie, odata cu inaugurarea iluminatului ornamental de sarbatori sa fie pornite si luminitele de pe brad. continuă pe Adevărul

Meci decisiv. HCM Baia Mare intalneste astazi pe teren propriu campioana Germaniei

O noua disputa din grupa A a Ligii Campionilor va avea loc astazi in Sala Polivalenta Lascar Pana din Baia Mare. HCM Baia Mare, vicecampioana Romaniei, va intalni Thuringer HC. Partida va incepe de la ora 18. 00 si este una decisiva pentru viitorul celor doua echipe in cupele europene.

Se vede primavara europeana: HCM Baia Mare a primit un ajutor nesperat de la Gyor. Toate calculele calificarii

Victoria Gyorului pe terenul lui Hypo Viena, scor 28-27, mentine pe HCM Baia Mare in lupta pentru calificarea in faza a doua a grupelor Ligii Campionilor.

Victorie dramatica pentru HCM Baia Mare in Liga Campionilor: 20-19 cu Thuringer HC

Vicecampioana Romaniei la handbal feminin HCM Baia Mare a invins, duminica, pe teren propriu, campioana Germaniei, Thuringer HC, cu scorul de 20-19 10-11), in penultimul meci din grupa A a Ligii.

Handbal feminin: HCM Baia Mare - Thuringer HC, scor 20-19, in grupa A din Liga Campionilor

Vicecampioana Romaniei la handbal feminin HCM Baia Mare a invins, duminica, pe teren propriu, campioana Germaniei, Thuringer HC, cu scorul de 20-19, in penultimul meci din grupa A a Ligii Campionilor.

HANDBAL HCM Baia Mare a invins la limita Thuringer, in Grupa A, din Champions League

HCM Baia Mare a castigat duminica meciul impotriva lui Thuringer, din cadrul grupelor Champions League, cu scorul de 20-19.

HCM Baia Mare isi joaca ultima sansa in Liga Campionilor contra lui Thuringer.

HCM isi joaca una dintre ultimele sanse de calificare in grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Baia Mare - Thuringer este pe Dolce Sport 1, de la 18:00. Pentru a obtine locul 2 in grupa A a Ligii Campionilor, baimarencele lui Costica Buceschi au nevoie de o minune. Daca nu o vor reusi, au sansa locului 3 care duce in Cupa Cupelor. Au insa nevoie de o victorie la cel putin 8 goluri in meciul cu Thuringer. Noi ne dorim in primul rand victoria, daca reusim sa o .

VIDEO Alice in Tara Minunilor, o piesa de poveste pe scena teatrului baimarean

Noua stagiune a Teatrului Municipal Baia Mare a fost deschisa oficial de un spectacol fara precedent. imbinand toate cele trei sectii, intr-o productie de amploare, actorii baimareni au venit in fata publicului cu Alice in Tara Minunilor.

Romania nu are doar posibilitatea de a se reface, ci are capacitatea de a fi un lider european incontestabil

Sala M1 din cadrul Centrului de Afaceri Millennium a fost gazda celei de-a doua editii a evenimentului Dialoguri Baimarene. Daca prima data in Baia Mare a fost invitat Ioan Hollender, unul dintre cei mai renumiti romani de peste hotare, de aceasta data dr. Calin Georgescu a vorbit despre prezentul si viitorul Romaniei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )