Libnet.ro
UNICEF

21:30

HCM Baia Mare a ratat calificarea la turneul Final Four al Ligii Campionilor

Adevărul Adevărul,
HCM Baia Mare a ratat calificarea la turneul Final Four al Ligii Campionilor

Echipa de handbal feminin HCM Baia Mare a ratat, duminica, in deplasare, calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, dupa ce a fost invinsa de detinatoarea trofeului, Buducnost Podgorica, cu scorul de 32-25 13-14), si in mansa secunda din sferturile de finala. continuă pe Adevărul

HCM Baia Mare, eliminata din Liga Campionilor la handbal feminin

HCM Baia Mare s-a oprit pentru al doilea an consecutiv in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a pierdut si meciul retur cu Buducnost, scor 32-25. Cu toate acestea, Romania va avea o reprezentanta in Final Four-ul de la Budapesta, campioana CSM Bucuresti, transmite Mediafax.

Echipa de handbal feminim CSM Bucuresti, victorie si calificare de exceptie la turneul Final Four al Ligii Campionilor

Echipa de handbal feminim CSM Bucuresti a obtinut o calificare in premiera la turneul Final Four al ligii Campionilor, obtinand o victorie fulminanta in fata echipei ruse Rostov pe Don, arata.

CSM Bucuresti, calificare de senzatie la turneul Final Four al Ligii Campionilor

CSM Bucuresti s-a calificat in premiera la turneul Final Four la Ligii Campionilor, sambata, dupa o victorie de senzatie pe terenul formatiei ruse Rostov pe Don, cu scorul de 29-28 16-11), in ma.

CSM Bucuresti s-a calificat in premiera la turneul Final Four la Ligii Campionilor

CSM Bucuresti s-a calificat in premiera la turneul Final Four la Ligii Campionilor .

La HCM Baia Mare e dezastru! Echipa a plecat la Podgorica, pentru returul din sferturile Ligii Campinor, cu autocarul si avand doar 11 jucatoare in lot

Problemele financiare pe care HCM Baia Mare le are devin din ce in ce mai acute si probabil ca la finalul acestui sezon echipa se va destrama.

Victorie senzationala pentru CSM Bucuresti in Liga Campionilor. Handbalistele s-au calificat in Final Four

Campioana Romaniei la handbal feminin CSM Bucuresti s-a calificat, sambata, in deplasare, la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, dupa ce a invins formatia rusa Rostov-Don, cu scorul de 29-28 16-11), in mansa retur a sferturilor, echipa din Capitala evoluand pentru prima data in cea mai importanta competitie continentala intercluburi.

Liga Campionilor, handbal feminin: CSM Bucuresti, calificare superba in Final Four-ul competitiei (29-28 cu Rostov Don)

CSM Bucuresti a reusit o victorie superba in deplasare scor 29-28) cu Rostov Don, campioana Rusiei, rezultat in urma caruia a obtinut calificarea in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin - CSM-ul va evolua in Final Four-ul de la Budapesta se va disputa pe 7 si 8 mai).

Nationala de polo a ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro

Echipa nationala de polo a Romaniei a fost invinsa, vineri, in sferturile turneului preolimpic de la Trieste, de Italia, scor 8-7, si a ratat calificarea in semifinale, dar si la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, unde ajung primele patru clasate la turneul din Italia.

Cea mai frumoasa handbalista a tarii radiaza in bratele noului iubit. Ada Nechita a uitat de primarul penal

Ada Nechita, legitimata la HCM Baia Mare si componenta de baza a nationalei Romaniei, lipseste de pe teren de la inceputul anului, dar nu pierde timpul in viata personala.

Nicio recompensa pentru fetele de la CSM, care s-au calificat in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin

Fetele de la CSM Bucuresti s-au calificat in Final Four-ul Ligii Campionilor, la chiar prima participare in aceasta competitie.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )