Libnet.ro
UNICEF

22:00

HCM Baia Mare, eliminata din Liga Campionilor la handbal feminin

România Liberă România Liberă,
HCM Baia Mare, eliminata din Liga Campionilor la handbal feminin

HCM Baia Mare s-a oprit pentru al doilea an consecutiv in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a pierdut si meciul retur cu Buducnost, scor 32-25. Cu toate acestea, Romania va avea o reprezentanta in Final Four-ul de la Budapesta, campioana CSM Bucuresti, transmite Mediafax. continuă pe România Liberă

HCM Baia Mare a ratat calificarea la turneul Final Four al Ligii Campionilor

Echipa de handbal feminin HCM Baia Mare a ratat, duminica, in deplasare, calificarea la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, dupa ce a fost invinsa de detinatoarea trofeului, Buducnost Podgorica, cu scorul de 32-25 13-14), si in mansa secunda din sferturile de finala.

La HCM Baia Mare e dezastru! Echipa a plecat la Podgorica, pentru returul din sferturile Ligii Campinor, cu autocarul si avand doar 11 jucatoare in lot

Problemele financiare pe care HCM Baia Mare le are devin din ce in ce mai acute si probabil ca la finalul acestui sezon echipa se va destrama.

Liga Campionilor, handbal feminin: CSM Bucuresti, calificare superba in Final Four-ul competitiei (29-28 cu Rostov Don)

CSM Bucuresti a reusit o victorie superba in deplasare scor 29-28) cu Rostov Don, campioana Rusiei, rezultat in urma caruia a obtinut calificarea in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin - CSM-ul va evolua in Final Four-ul de la Budapesta se va disputa pe 7 si 8 mai).

Ibrahimovic a devenit egalul lui Shevchenko in Liga Campionilor

Prin golul marcat miercuri seara contra lui Manchester City in mansa tur a sferturilor din Liga Campionilor atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic a ajuns la egalitate cu ucraineanul Andrei Shevchenko.

Cea mai frumoasa handbalista a tarii radiaza in bratele noului iubit. Ada Nechita a uitat de primarul penal

Ada Nechita, legitimata la HCM Baia Mare si componenta de baza a nationalei Romaniei, lipseste de pe teren de la inceputul anului, dar nu pierde timpul in viata personala.

Ecologistii arunca in lupta o femeie pentru alegerile locale la Primaria Baia Mare

Filiala Maramures a Partidului Ecologist Roman PER) a anuntat oficial numele candidatului pentru primaria Baia Mare. Este vorba despre Daniela Bazarea, care este si presedintele Organizatiei Baia Mare a PER, dar si consilier judetean.

Baia Mare: O mama, in varsta de 23 de ani, si-a abandonat copilul nou-nascut la o ferma parasita

O femeie din Baia Mare si-a abandonat bebelusul nou-nascut, langa o ferma parasita. Femeia a recurs la acest gest de frica actualului iubit, care nu este tatal copilului, potrivit Protv. Bebelusul nu.

Victorie senzationala pentru CSM Bucuresti in Liga Campionilor. Handbalistele s-au calificat in Final Four

Campioana Romaniei la handbal feminin CSM Bucuresti s-a calificat, sambata, in deplasare, la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, dupa ce a invins formatia rusa Rostov-Don, cu scorul de 29-28 16-11), in mansa retur a sferturilor, echipa din Capitala evoluand pentru prima data in cea mai importanta competitie continentala intercluburi.

Surpriza sezonului in Liga Campionilor: Wolfsburg a ingenuncheat Realul. Galacticii, la 90 de minute de eliminare

Atunci cand s-au tras la sorti partidele din sferturi, toata lumea a vazut in confruntarea dintre ocupanta locului 8 in Bundesliga si trupa stelara condusa de Cristiano Ronaldo o disputa dinainte castigata de spanioli. Miercuri, pe teren, lucrurile au stat cu totul altfel.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )