Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ion Iliescu transmite romanilor de Ziua Nationala un mesaj de imbarbatare: Trecem inca prin momente nu simple

Antena3 Antena3,
Ion Iliescu transmite romanilor de Ziua Nationala un mesaj de imbarbatare: Trecem inca prin momente nu simple

Fostul presedinte Ion Iliescu le transmite romanilor, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei, un mesaj de imbarbatare pentru ca lumea trece prin momente nu simple, informeaza Agerpres. continuă pe Antena3

Iliescu: Transmit romanilor un mesaj de imbarbatare, trecem inca prin momente care nu ...

Fostul presedinte Ion Iliescu a transmis, joi, un mesaj de imbarbatare romanilor, cu ocazia Zilei Nationale, potrivit Mediafax. Iliescu este de parere ca Romania trece inca prin momente care nu sunt simple si ca confrunta, alaturi de Europa si de lumea intreaga, cu probleme care nu se vor simplifica. Intrebat ce mesaj are pentru romani de ziua lor, Iliescu a raspuns: Un mesaj de imbarbatare in primul rand, ca trecem inca prin momente nu simple. Si tara, si Europa, lumea in general se .

Au iNCEPUT pregatirile pentru Ziua Nationala in Capitala. TRAFICUL, dat peste cap.

Pregatirile pentru parada militara de Ziua Nationala a Romaniei, care va avea loc in data de 1 decembrie, au inceput inca de duminica seara, transmite Digi 24. Angajatii primariei Bucuresti au refacut marcajele stradale din zona Arcului de Triumf si de pe bulevardul Kiseleff, iar in cursul zilei dfe luni circulatia va fi oprita intre orele 5:00 si 14:00. In total, peste 1. 500 de militari de la MApN, MAI, SRI si SPP vor participa, luni si miercuri, la repetitiile pentru parada. Citeste si .

Senatorul Ioan Ghise, dat afara de la receptia de Ziua Nationala

Senatorul PNL Ioan Ghise a fost dat afara de la receptia organizata la Palatul Cotroceni, pe Ziua Nationala. Liberalul a incercat sa isi dea haina jos pentru a arata un tricou cu mesajul de protest pe care l-a.

Cum va circula metroul de Ziua Nationala.

Metroul va circula la intervale de cinci minute de Ziua Nationala a Romaniei, a anuntat joi, regia de transport, potrivit Agerpres. Administratia Metrorex vine in sprijinul publicului participant la manifestatiile prilejuite de Ziua Nationala a Romaniei si anunta ca in data de 1 decembrie 2012, pe Magistrala 2 Berceni- Pipera - n. red. ), in intervalul orar 09:00 - 14:00, trenurile de metrou se vor succeda la un interval de 5 minute, a declarat directorul general Metrorex, Aurel .

Florin Georgescu a fost singurul ministru prezent la receptia de la Palatul Cotroceni de Ziua Nationala

Ministrul Finantelor, Florin Georgescu, a fost singurul ministru prezent la receptia de Ziua Nationala a Romaniei oferita de catre presedintele Traian Basescu, joi seara, la Palatul Cotroceni, potrivit.

Cum arata sigla Google de Ziua Nationala

O eleva de clasa a VIII din Suceava a castigat concursul prin care Google a invitat elevii sa deseneze logo-ul pe care google. ro il va afisa de 1 decembrie. Printre cele 10. 000 de propuneri venite la inceput au fost si unele in care erau infatisate gratare sau masini Dacia, insa doodle-ul castigator infatiseaza de Ziua Nationala a Romaniei o tara verde cu munti, vai, sportivi si monumente.

Vezi cum va circula metroul de Ziua Nationala

Metroul va circula la intervale de cinci minute de Ziua Nationala a Romaniei, a anuntat joi, regia de transport, potrivit Agerpres. Administratia Metrorex vine in sprijinul publicului participant la.

Logoul Google de Ziua Nationala a Romaniei, desenat de Iasmina Maria Raceanu din Suceava.

Un desen realizat de Iasmina Maria Raceanu - eleva in clasa a VIII-a B, la Colegiul National Petru Rares din Suceava - a fost desemnat castigator al concursului Doodle 4 Google si va fi publicat pe pagina de start a Google Romania, pe 1 decembrie, de Ziua Nationala a Romaniei, informeaza Mediafax. Google a anuntat joi, intr-un eveniment organizat la Bucuresti, castigatorul primei editii a concursului Doodle 4 Google in Romania, potrivit unui comunicat remis Mediafax. Desenul Iasminei .

Cum ne distram de Sf. Andrei si de Ziua Nationala.

Spice Club este un reper al distractiei. De cinci ani gasiti aici muzica buna, concerte cu artisti de prima clasa, petreceri private, teatru, improvizatie, totul intr-o atmosfera dementiala. Insa distractia inseamna, in primul rand, concerte si petreceri. Iar de Sf. Andrie si de Ziua Nationala a Romaniei trebuie sa petreceti altfel decat pana acum. Incepem vineri, 30 noiembrie, la ora 23:00 cu un concert LIVE sustinut de trupa Hara. Pretul unui bilet este de 25 RON. HARA a luat fiinta in mai .

Victor Ponta nu va merge la receptia oferita de presedintele Basescu de Ziua Nationala: Nu stiam in ce calitate sa merg la Cotroceni - in calitate de maimutica, de porc, de pisicuta

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri seara, ca nu va participa la receptia pe care presedintele Traian Basescu o va oferi, la Palatul Cotroceni, de Ziua Nationala a Romaniei. Intrebat daca a primit invitatie de la Cotroceni la receptia de 1 Decembrie, premierul a spus: Sincer nu stiu, probabil, habar nu am, dar nu stiam in ce calitate sa merg la Cotroceni - in calitate de maimutica, de porc, de pisicuta, sa latru sau. nu mi-a scris pe invitatie dl Basescu exact in care din nenumaratele mele intruchipari animale sa ma prezint acolo. Si, pana nu ma lamureste, lasa-l sa stea el cu menajeria lui, a afirmat Ponta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )