Libnet.ro
UNICEF

19:00

Hitler: Fara petrolul din Romania nu as fi atacat niciodata URSS-ul

Adevărul Adevărul,
Hitler: Fara petrolul din Romania nu as fi atacat niciodata URSS-ul

In iunie 1942, in plin razboi mondial, Adolf Hitler face o vizita neasteptata in Finlanda. Surpriza a fost totala pentru gazde, care, desi se aflau in razboi cu URSS, nu voiau sa fie percepute de sovietici ca un aliat vasal al Germaniei naziste. continuă pe Adevărul

Un nou gest laudabil: Ellie White canta pentru ajutorarea nevazatorilor din Romania!

Ellie White continua seria proiectelor cu puternic impact social. Dupa ce a protestat impotriva eutanasierii cainilor fara stapan, a lansat calendarul pentru ajutorarea copiilor bolnavi de cancer, acum se implica in evenimentul caritabil in urma caruia se doreste construirea unui Centru Socio-Profesional si de Reabilitare pentru nevazatorii din Romania.

Tentativa de OMOR la adresa sefului Asociatiei Magistratilor din Romania. LUJU.RO: Au fost taiate franele masinii personale

Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, judecatoarea Gabriela Baltag, si sotul sau, Vasile Baltag, seful Sectiei penale a Tribunalului Iasi, a fost victima unei tentative de asasinare, dupa ce.

Tentativa de OMOR la adresa sefului Asociatiei Magistratilor din Romania. Gabriela Baltag: Va marturisesc ca nu suntem speriati

Presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, judecatoarea Gabriela Baltag, si sotul sau, Vasile Baltag, seful Sectiei penale a Tribunalului Iasi, a fost victima unei tentative de asasinare, dupa ce.

Dragos Anastasiu, Eurolines: Aplicarea accizei de 7 centi va avea un efect distrugator pentru transportatorii din Romania

Aplicarea accizei de 7 centi va avea un efect distrugator pentru transportatorii din Romania la modul general. Faptul ca se pregateste un act legislativ care sa limiteze efectul devastator prin returnarea a 4 centi este de salutat dar insuficient. Cei 3 centi plus diferenta pentru costurile legate de returnare ar trebui sa se regaseasca de IMEDIAT in preturile catre calatori, respectiv marfa pentru transportatori. Acest lucru nu va fi integral posibil pentru ca, de exemplu, la transportul international de persoane avem concurenta in zboruri. Ori kerosenul nu are nici macar TVA, ce sa mai vorbim de acciza. Prin urmare avem aici o problema concurentiala, a explicat pentru HotNews. ro Dragos Anastasiu, presedintele Eurolines Romania si unul dintre cei mai importanti transportatori rutieri de persoane.

in Premiera - Pierduti in sistem. Orfanii, bataia de joc a tuturor guvernelor din Romania

Orfanii, bataia de joc a tuturor guvernelor din Romania. Unii dintre ei au traume atat de mari, incat ajung la sinucidere. in Romania sunt aproape 70. 000 de copii orfani si numarul lor creste zilnic. Ceea ce.

Aerotravel Lufthansa City Center in topul primelor 3 agentii de turism din Romania

P) Aerotravel Lufthansa City Center se afla in topul primelor 3 agentii de turism din Romania, deservind anual peste 100 000 de clienti. In anul 2013, Aerotravel a avut o cifra de afaceri de 32. 5 milioane euro,.

Satul din Romania care poate intra in Cartea Recordurilor. Soferii isi fac cruce cand trec pe aici: N-am mai vazut asa ceva

Nu exista canalizare sau retea de apa, dar satul Patru Frati din Ialomita se bucura de foarte multe semne rutiere. Mai exact, 200 pe o distanta de doar 9 kilometri. Autoritatile locale sustin ca aceste semne.

Opt liceeni din ROMANIA au castigat MARELE PREMIU la un concurs NASA

Opt liceeni romani au castigat marele premiu la un concurs NASA al proiectelor de orase spatiale! Romanii, elevi intr-un liceu din Brasov, i-au cucerit pe reprezentantii agentiei aerospatiale prin proiectul.

Administratorul de domenii .ro a demarat o licitatie de 17 milioane de euro pentru o infrastructura de tip cloud pentru institutiile publice din Romania

Institutul National de Cercetare in Informatica ICI), care administreaza domeniile de internet . ro, a demarat marti o licitatie deschisa pentru implementarea unei platforme de cloud computing pentru institutiile publice, contract finantat cu fonduri UE, in valoare estimata de 17 milioane de euro inclusiv TVA), conform datelor din Sistemul Electronic de Achizitii Publice SEAP). ICI sustine ca platforma va asigura resurse IT de procesare si stocare si comunicatii performante ce vor permite ministerelor, agentiilor si oricaror alte institutii locale sau centrale sa migreze tehnica de calcul regasita sub forma de centre de date locale, sau calculatoare individuale, pe o platforma unica centrala, reducand astfel costurile locale cu administrarea propriei infrastructuri IT, specifice fiecarei institutii.

Un MARE retailer PLEACA din Romania. A avut pierderi de 26 de MILIOANE de euro la noi in tara

Retailerul austriac de bricolaj Baumax, care detine 15 magazine in Romania, analizeaza retragerea din Europa de Est, din cauza pierderilor masive inregistrate de companie, potrivit ziarului austriac Die Presse,.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )