Libnet.ro
UNICEF

19:00

Honda investeste 296 milioane dolari in Marea Britanie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Honda investeste 296 milioane dolari in Marea Britanie

Constructorul auto japonez Honda Motor Co. va investi peste 200 de milioane de lire sterline 296 de milioane de dolari) pentru modernizarea uzinei sale din Marea Britanie, care va deveni centrul global de productie pentru urmatoarea generatie a modelului Civic cu cinci usi, conform Reuters, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Aaylex si Cocorico, prezenti la expozitia alimentara IFE 2015 din Marea Britanie

Producatorul si procesatorul de carne de pui Aaylex, detinatorul brandului Cocorico, a participat recent la Londra, in cadrul celei mai importante expozitii de produse alimentare din Marea Britanie, si totodata unul dintre cele mai mari targuri dedicate industriei alimentare din Europa - International Food and Drink Event IFE 2015.

Marea Britanie: Partidul Laburist sustine ca iesirea din UE va afecta companiile britanice

Partidul Laburist din Marea Britanie a afirmat in prima zi a campaniei electorale pentru alegerile legislative ca iesirea din Uniunea Europeana este cel mai mare risc pentru companiile britanice, informeaza.

A inceput batalia electorala in Marea Britanie. Regina Elisabeta a II-a a dizolvat parlemantul, guvernul Cameron si-a prezentat demisia

In Marea Britanie s-a dat startul startul campaniei electorale pentru alegerile generale din 7 mai. Premierul britanic David Cameron a prezentat luni demisia guvernului sau Reginei Elisabeta, iar Parlamentul a fost dizolvat de suverana. Potrivit sondajelor, conservatorii la putere) si laburistii in opozitie) se afla intr-o cursa foarte stransa, intr-un peisaj politic atat de fragmentat.

Campania pentru alegerile parlamentare din Marea Britanie, lansata oficial

Campania pentru alegerile parlamentare din Marea Britanie, care va avea loc in data de sapte mai, a fost lansata oficial, informeaza Agerpres.

Premiera in motorsport: O romanca va fi pilot in Formula 4 din Marea Britanie

Alexandra Marinescu, in varsta de doar 15 ani, va deveni prima romanca din Formula 4 din Marea Britanica. Ea va lua startul inca din prima etapa, pe circuitul Brands Hatch.

Privatizarea esuata de la Cupru Min Abrud: statul pierde procesul cu Roman Copper Toronto si trebuie sa returneze 1,4 milioane dolari

Compania canadiana Roman Copper Corp a obtinut, printr-o sentinta definitiva in justitie, de la Ministerul Economiei garantia platita pentru a putea participa la procedura de privatizare esuata a societatii Cupru Min SA Abrud din 2012. inalta Curte de Casatie si Justitie a dat castig de cauza societatii canadiene astfel incat, statul trebuie sa returneze garantia de peste 1,4 milioane de dolari platita pentru a putea participa la licitatie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )