Libnet.ro
UNICEF

19:30

HOPA! Mihai Bendeac, din nou PE FELIE cu... Roxana Vancea! in ce ipostaza DEOCHETA au fost surprinsi cei doi porumbei: Si-au jurat iubire eterna... (FOTO)

B1 B1,
HOPA! Mihai Bendeac, din nou PE FELIE cu... Roxana Vancea! in ce ipostaza DEOCHETA au fost surprinsi cei doi porumbei: Si-au jurat iubire eterna... (FOTO)

Mihai Bendeac a avut un mesaj special pentru fosta sa iubita, Roxana Vancea, cu care a avut o relatie cu nabadai. Aceasta si-a sarbatorit ziua de nastere duminica, 2 iunie. continuă pe B1

Ce a declarat Mihai Bendeac dupa ce Irena Boclinca a castigat sezonul 6 iUmor

Mihai Bendeac a fost impresionat de gestul facut de Irena Boclinca, marea castigatoare a sezonului 6 iUmor. Concurenta, originara din Republica Moldova, a imitat-o din nou pe Viorica Dancila, a starnit hohote de ras si a castigat marele premiu de 20. 000 de euro, dar l-a donat unui alt concurent. Mihai Bendeac, impresionat de Irena Boclinca [] .

SOC la Antena 1! Se schimba prezentatorii! Mihai Bendeac merge la Asia Express!

Mihai Bendeac, unul dintre juratii de la iUmor, a dezvaluit, chiar in timpul finalei emisiunii, ca va merge la Asia Express! Actorul a fost surprins de camerele de luat vederi cand ii facea aceasta.

Actorul Mihai Bendeac si cantareata Delia sunt oficial impreuna! Da, aceasta e bomba mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia!

Se cutremura showbizul! Mihai Bendeac a publicat pe retelele sociale o poza in care apare, intr-o ipostaza tandra, alaturi de colega sa de platou, Delia Matache.

Medicii confirma: Boala de care sufera Mihai Bendeac e INCURABILA! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

Mihai Bendeac a marturisit, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri. El a precizat ca, in urma cu 15 ani, a luat o decizie.

INFORMATII SOCANTE au iesit la iveala, in premiera: Stefan Banica jr si Mihai Bendeac au recunoscut totul...

Mihai Bendeac a fost prezentatorul ultimului sezon al show-ului X Factor, iar aceasta ipostaza l-a facut sa-si dea seama ca isi dorette sa devina tata. Asta dupa ce a avut grija in culise de.

Panica totala in showbiz: S-a prabusit si a cazut in genunchi... E vorba de celebrul Mihai Bendeac de la X-Factor...

Mihai Bendeac pare hotarat sa faca o schimbare majora in viata lui si vrea sa renunte la burlacie. Decizia a venit dupa momentul unei concurente de la X Factor, care era insotita de iubitul.

Gata, s-a aflat totul: Relatia dintre Mihai Bendeac si castigatoarea X-Factor, Bella Santiago, iese la iveala!

Bella Santiago si Mihai Bendeac au o relatie speciala, inca de pe vremea cand cantareata era concurenta la X Factor.

Ion Iliescu a ajuns din nou la spital. Care este starea de sanatate a fostului presedinte

Ion Iliescu a ajuns, vineri, la Spitalul Elias din Capitala pentru a i se face mai multe investigatii medicale. Reprezentantii unitatii spitalicesti au anuntat ca fostul presedinte al Romaniei a fost internat dupa ce s-a prezentat cu febra. in luna aprilie, Ion Iliescu a fost supus unei interventii chirurgicale, dupa ce s-a simtit rau. Ion [] .

Mark Zuckerberg a fost din nou contestat si cativa investitori i-au cerut demisia, dar a iesit invingator fara emotii

Mark Zuckerberg, seful Facebook, a fost din nou criticat de cativa actionari: unii au spus ca Facebook a devenit o dictatura, altii spun ca trebuie schimbat modul de votare, fiindca Zuck are puteri prea mari. Pozitia lui Zuckerberg a ramas insa neclintita si propunerile au cazut la vot exact datorita puterii votului lui Zuckerberg.

LACRIMI in showbiz pentru MIHAI CONSTANTINESCU! Din pacate, este adevarat! Este TRAGEDIA ZILEI!

Celebrul cantaret Mihai Constantinescu se afla in continuare la Terapie Intensiva in Spitalul Floreasca din Capitala! Din pacate starea de sanatate continua sa fie una critica. Fosta sotie, Mihaela.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )