Libnet.ro
UNICEF

14:15

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in sferturi la turneul de la Doha

Hotnews Hotnews,
 Horia Tecau si Jean-Julien Rojer s-au calificat in sferturi la turneul de la Doha

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul unu, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Doha Qatar), dotat cu premii in valoare totala de 1. 855 de dolari. continuă pe Hotnews

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer vor intalni perechea Jonathan Erlich - Colin Fleming, in primul tur la Doha

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), cap de serie numarul unu, va intalni cuplul Jonathan Erlich/Colin Fleming Israel/Marea Britanie), in primul tur al probei de dublu din cadrul turneului de la Doha, dotat cu premii in valoare totala de 1. 855 de dolari.

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer vor intalni perechea Erlich/Fleming, in primul tur la Doha

Horia Tecau si Jean-Julien Rojer vor intalni perechea Erlich/Fleming, in primul tur la Doha .

Perechea Tecau/Rojer, in sferturile turneului ATP de la Doha

Perechea alcatuita din tenismanul roman Horia Tecau si olandezul Jean-Julien Rojer s-a calificat in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Doha, dotat cu premii totale de 1. 605 dolari, marti, dupa ce a trecut cu 7-6 4), 6-3 de cuplul Jonathan Erlich Israel)/Colin Fleming Marea Britanie).

Horia Tecau, despre cum poate Romania sa castige o medalie la JO: Turnee si program comun de antrenament cu Florin Mergea

Horia Tecau a precizat in mai multe randuri ca isi doreste o medalie la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, competitie unde va face pereche cu Florin Mergea. Tecau stie ce trebuie facut pentru indeplinirea obiectivului: are nevoie sa joace impreuna cu Florin la mai multe turnee, iar la Bucuresti sa se pregateasca impreuna.

Ce obiectiv si-a impus Tecau in 2016 si ce sanse sunt sa refaca cuplul cu Mergea

In circuitul ATP, Horia Tecau il are partener pe olandezul Jean-Julien Rojer, iar Florin Mergea pe Rohan Bopanna. Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro au insa loc in perioada 5-21 august, iar Mergea si Tecau ar putea alcatui atunci cuplul de aur al Romaniei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )