Libnet.ro
UNICEF

11:30

Horoscop, 15 decembrie. O zodie are toate sansele sa se indragosteasca la prima vedere

Antena3 Antena3,
Horoscop, 15 decembrie. O zodie are toate sansele sa se indragosteasca la prima vedere

Horoscop, 15 decembrie. Conjunctia Mercur-Venus poate favoriza atitudinile si initiativele indraznete sau chiar exagerate in plan sentimental. Sub aceasta influenta astrala suntem dispusi sa facem declaratii pe care nu. continuă pe Antena3

Horoscop, 13 decembrie. O zodie are sanse mari de reusita pe toate planurile

Horoscop, 13 decembrie. Conjunctia Soare-Mercur confera tuturor mai multa perseverenta si un plus de incredere in fortele proprii. Este un moment prielnic pentru a va lua inima-n dinti si a trece.

Horoscop, 14 decembrie. O zodie are sanse mari sa isi gaseasca un nou loc de munca

Horoscop, 14 decembrie. Conjunctia Luna-Jupiter reprezinta un moment favorabil pentru demararea unui proiect nou sau pentru o schimbare in stilul de viata. Se pot initia actiuni importante, mai ales de scurta durata. La.

Horoscop, 12 decembrie. Este o zi favorabila deciziilor importante in plan profesional. O zodie, risc ridicat sa aiba probleme de sanatate

Horoscop, 12 decembrie. Sextilul format intre Luna si Mercur aduce un plus de energie in plan intelectual si in relatiile sociale. Prin urmare, este de asteptat sa sporeasca randamentul.

Traditii de sarbatori. Targul de Craciun de la Muzeul Agriculturii se deschide pe 15 decembrie

Deschiderea oficiala a targului de Craciun are loc vineri, 15 decembrie, la ora 12. 00, la Muzeul National al Agriculturii din Slobozia. Sambata, 16 decembrie, la ora 10. 00, vizitatorii vor putea asista la reconstituirea unor parti din ritualul de sacrificare a porcului transarea si pomana porcului).

Fenomen astronomic spectaculos in perioada 13-15 decembrie. Ce va aparea pe cer

Curentul de meteori Geminide are loc in aceasta perioada, insa va putea fi observat cel mai bine in noaptea dintre 13 si 14 decembrie, dar si cea dintre 14 spre 15 decembrie, atunci cand.

Concertul Helloween va avea loc pe 15 decembrie la Romexpo

Organizatorii anunta fanii ca evenimentul se va desfasura in conditii normale, pe 15 decembrie, asa cum a fost anuntat de la inceput.

Pregatiri pentru Craciun. Oraselul Copiilor se deschide pe 15 decembrie

Autoritatile locale se pregatesc pentru sarbatorile de iarna, iar vineri, pe 15 decembrie, inaugureaza Oraselul Copiilor, in centrul civic al Calarasiului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )