Libnet.ro
UNICEF

13:15

Horoscop 15 iunie. Berbecii primesc multi bani, Leii au probleme cu prietenii

Antena3 Antena3,
Horoscop 15 iunie. Berbecii primesc multi bani, Leii au probleme cu prietenii

Horoscop15 iunieBerbec in aceste zile aveti o multime de sanse de a va imbunatati substantial situatia financiara, indeosebi daca renuntati la proiectele prea complicate, care se vor. continuă pe Antena3

Horoscop 14 iunie. Berbecii devin brusc secretosi, Taurii trebuie sa fie foarte prudenti

Horoscop14 iunieBerbec incearca sa fii cat mai secretos si sa nu te destainui decat prietenilor. Afli ca mai multi colegi de serviciu vor sa te puna intr-o umbra proasta. Deocamdata aduna.

Horoscop 14 iunie. Berbecii devin brusc secretosi, Taurii trebuie sa fie prudenti

Horoscop14 iunieBerbec incearca sa fii cat mai secretos si sa nu te destainui decat prietenilor. Afli ca mai multi colegi de serviciu vor sa te puna intr-o umbra proasta. Deocamdata aduna.

Dancila a invocat anumite date ale INS, pentru a demonstra ca romanii au mai multi bani. Nu a spus nimic despre inflatia record, anuntata tot de INS (VIDEO)

Viorica Dancila a invocat date ale Institutului National de Statistica pentru a demonstra ca Guvernul PSD-ALDE s-a tinut de cuvant, iar romanii chiar au mai multi bani. insa premierul s-a folosit doar de.

Horoscop 12 iunie. Balantele au probleme cu banii, Berbecii nu castiga mai nimic

Horoscop 12 iunie Berbec Noua situatie profesionala poate aduce o mai buna ancorare in realitate, un pragmatism pronuntat, dar din pacate si mai putine castiguri. Partenerul de viata este prea pretentios.

Horoscop 13 iunie. Sanse uriase pentru o zodie

Horoscop 13 iunie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de miercuri. Horoscop 13 iunieGEMENI -Tu ai rabdare, nu ai de ce sa te grabesti sa ajungi la un anumit scop, cat timp ai o garantie certa.

Horoscop 11 iunie. Leul are alaturi cel mai bun prieten

Horoscop 11 iunie BERBEC: Ai pornit un drum nou, dar apar deja primele piedici. Mergi mai departe, lupta impotriva celor ce ti se opun, pentru ca succesul final depinde de vointa ta. Horoscop 11 iunie TAUR: Toate.

Horoscop 13 iunie. Zodia care incepe o perioada foarte favorabila

Mijlocul saptamanii aduce relaxare, dar e si punct de plecare pentru o perioada favorabila in cazul unor zodii. Horoscop 13 iunie Berbec Ziua de astazi iti rezerva multe surprize frumoase, legate de cari.

Festivalul National de ceramica Cocosul de Hurez pentru copii, vineri, 15 iunie 2018

Clubul Copiilor Horezu judetul Valcea organizeaza vineri 15 IUNIE 2018, a XIII a editie a Festivalului National Cocosul de Hurez pentru copii. Este un festival aflat in Calendarul Activitatilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )