Libnet.ro
UNICEF

23:15

Horoscop, 16 decembrie. Cine sunt cele mai avantajate zodii

Antena3 Antena3,
Horoscop, 16 decembrie. Cine sunt cele mai avantajate zodii

Horoscop, 16 decembrie. Ziua de azi se afla sub influenta trigonului Soare-Uranus, care favorizeaza producerea unor evenimente neobisnuite. De asemenea, acest trigon impulsioneaza inventivitatea si ingeniozitatea si. continuă pe Antena3

ANOFM: Aproape 20.000 de locuri de munca vacante la nivel national; cele mai multe sunt in Bucuresti, Arad, Prahova si Sibiu

Aproape 20. 000 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Prahova, Arad si Sibiu, in timp ce in Caras-Severin, Bacau, Salaj, Suceava, Giurgiu si Buzau sunt cele mai putine locuri de munca libere, potrivit Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Top 5 cele mai bune practici de email marketing

Marketingul prin email este unul dintre mijloacele cele mai eficiente de a ajunge la clienti. Asta pentru ca in mare parte se datoreaza volumului mare de email-uri pe care utilizatorii de internet le trimit si le primesc zilnic - o medie de 121 de mesaje pe zi pentru o persoana care lucreaza la birou. Cu toate acestea, unele campanii de email au rezultate mai bune decat altele. Daca vrei sa creezi o strategie de marketing de succes trebuie sa stiti care sunt cele mai bune practici de email marketing.

Horoscop, 14 decembrie. O zodie are sanse mari sa isi gaseasca un nou loc de munca

Horoscop, 14 decembrie. Conjunctia Luna-Jupiter reprezinta un moment favorabil pentru demararea unui proiect nou sau pentru o schimbare in stilul de viata. Se pot initia actiuni importante, mai ales de scurta durata. La.

Horoscop, 13 decembrie. O zodie are sanse mari de reusita pe toate planurile

Horoscop, 13 decembrie. Conjunctia Soare-Mercur confera tuturor mai multa perseverenta si un plus de incredere in fortele proprii. Este un moment prielnic pentru a va lua inima-n dinti si a trece.

Horoscop, 15 decembrie. O zodie are toate sansele sa se indragosteasca la prima vedere

Horoscop, 15 decembrie. Conjunctia Mercur-Venus poate favoriza atitudinile si initiativele indraznete sau chiar exagerate in plan sentimental. Sub aceasta influenta astrala suntem dispusi sa facem declaratii pe care nu.

Serviciul special de la Kremlin: Cine sunt paznicii de vaza ai lui Vladimir Putin (FOTO, VIDEO)

Kremlinul, sediul oficial al presedintiei ruse, este unul dintre cele mai bine pazite si asigurate imobile de pe glob. Dar pe langa ofiterii special pregatiti pentru a ii oferi cea mai buna.

Cele mai ieftine destinatii din Europa pe care le poti vizita iarna aceasta

Dupa toate festivitatile lunii decembrie, o mica escapada europeana pare a fi antidotul perfect impotriva depresiei post-sarbatori. Destinatiile europene in afara sezonului sunt cea mai buna idee pe care ati avut-o vreodata. Zborurile sunt accesibile, cazarea este redusa si tot ce doriti sa vizitati este inca acolo, fara aglomeratia de peste vara.

Una dintre cele mai mari colectii de manuscrise, in proces de lichidare. Scrieri originale de Breton, Dumas sau Marchizul de Sade sunt scoase la licitatie

Una dintre cele mai mari colectii de scrisori din istorie, partituri muzicale si manuscrise, printre care si cel al romanului 120 de Zile ale Sodomei de Marchizul de Sade, dar si patru ale scriitorului francez Andre Breton, vor fi licitate pe 20 decembrie, la Paris, informeaza Reuters.

Zodiile feminine cu chip de inger. Femeile cu cele mai multe calitati din zodiac

Exista anumite femei care intrec orice fel de asteptari. Exista femei care sunt precum ingerii lui Dumnezeu, iar bunatatea li se citeste pe fata. Sagetator Este una dintre cele mai.

Rodica Popescu-Bitanescu, despre cele mai grele momente din viata sa: Am ramas fara nimic...

A implinit anul acesta 79 de ani, dar Rodica Popescu-Bitanescu nu poate uita momentele grele prin care a trecut de-a lungul vietii. Pastele si Craciunul sunt sarbatorile de familie si sunt zilele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )