Libnet.ro
UNICEF

20:00

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE. Berbecii sunt delicati, Leii cauta o iesire dintr-o situatie complicata

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE. Berbecii sunt delicati, Leii cauta o iesire dintr-o situatie complicata

HoroscopBerbec Este o zi care te invita la delicatete, pe care o poti regasi, daca vei dori sa tii cont de drepturile celorlalti, inclusiv cele pe care le-ai negat pana. continuă pe Antena3

HOROSCOP 23 SEPTEMBRIE. Berbecii sunt delicati, Leii cauta o iesire dintr- situatie complicata

HoroscopBerbec Este o zi care te invita la delicatete, pe care o poti regasi, daca vei dori sa tii cont de drepturile celorlalti, inclusiv cele pe care le-ai negat pana.

HOROSCOP 22-23 septembrie. Berbecii au conflicte cu persoana iubita, Balantele sunt extrem de ingrijorate

HOROSCOP Berbec Relatia cu persoana iubita, dar si relatiile cu prietenii vor ajunge la un alt nivel de intelegere. Reusiti sa treceti peste conflicte si sa va concentrati pe lucrurile care va tin.

Competitie de skandenberg pe 23 septembrie, pe malul Borcei. Radu Valahu, invitat de onoate

Duminica, 23 septembrie , in cadrul Zilelor Municipiului Calarasi, calarasenii sunt asteptati de dimineata, in centrul orasului, la o competitie inedita pentru orasul nostru.

Horoscop weekend 21-23 septembrie 2018. Berbecii sunt constienti ca au ceva de spus, Taurii cauta raspunsuri

Horoscop weekend. Weekendul 21-23 septembrie 2018 ne asteapta si iata horoscopul de weekend ce ne ghideaza cum sa profitam din plin de energia activa pe care Luna ne-o pune la dispozitie prin tranzitul sau.

Horoscop weekend 21-23 septembrie. Momentul perfect pentru o schimbare. Zodia care va porni pe alt drum

Horoscopul vine in weekendul 20-23 septembrie cu schimbari majore pentru unii nativi. Fecioarele sunt indemnate sa iasa din zona de confort si sa faca ceea ce isi doresc de mult timp, in timp ce berbecii sunt sfatuiti sa accepte ajutorul celor din jur. Vezi tie ti-au rezervat astrele pentru acest sfarsit de saptamana.

HOROSCOP 19 - 23 septembrie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Leii vor avea parte de bani, Capricornii au de luptat pentru cariera

Berbec - Au o saptamana formidabila, isi bat putin capul cu unele probleme legate de proiectele lor. Trebuie sa convinga un superior sa mearga pe mana lor. Au nevoie si de un buget pentru care se.

HOROSCOP 20 septembrie. Sansa uriasa pentru nativii unei zodii

Horoscop 20 septembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de joi.

HOROSCOP 20 septembrie. Vesti fabuloase pentru o zodie! in sfarsit, succes pe toate planurile!

Horoscop 20 septembrie Berbec Este o zi pe placul vostru, in care schimbarile contureaza un mediu prielnic interesului pentru nou. Variatia va stimuleaza imaginatia si umorul. Parerile celorlalti nu va.

HOROSCOP 20 septembrie. Vesti fabuloase pentru nativii unei zodii! in sfarsit, succes pe toate planurile!

Horoscop 20 septembrie Berbec Este o zi pe placul vostru, in care schimbarile contureaza un mediu prielnic interesului pentru nou. Variatia va stimuleaza imaginatia si umorul. Parerile celorlalti nu va.

HOROSCOP 21 septembrie. Taurii trebuie sa isi asculte intuitia, Gemenii vor avea o zi excelenta

HOROSCOP 21 septembrie Berbec Esti tentat sa incerci unele schimbari si daca vei proceda cu mai multa diplomatie, o sa ai de castigat. E o perioada cu sanse excelente de afirmare. Niste vesti din zona.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )