Libnet.ro
UNICEF

15:30

HOROSCOP. Aceasta este zodia care va fi urmarita de ghinioane in luna decembrie

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Aceasta este zodia care va fi urmarita de ghinioane in luna decembrie

Luna decembrie nu va fi deloc o luna buna pentru una dintre zodii! Se anunta ghinioane peste ghinioane. Nu este momentul sa va faceti planuri mari, caci este posibil sa esuati. Cei nascuti in zodia Leu. continuă pe Antena3

HOROSCOP 27 noiembrie. Zodia care a ajuns sub o stea norocoasa! Ocazie de-a dreptul unica!

Horoscop zilnic 27 noiembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti. Horoscop 27 noiembrie Sagetator. E greu sa-ti tii in frau energia debordanta azi, pentru ca ai avea multe de spus intr-o.

HOROSCOP 27 noiembrie. Zodia care a ajuns sub o stea norocoasa! Ocazie unica!

Horoscop zilnic 27 noiembrie. Afla ce ti-au harazit astrele pentru ziua de marti. Horoscop 27 noiembrie Sagetator. E greu sa-ti tii in frau energia debordanta azi, pentru ca ai avea multe de spus intr-o.

Finalul relatiei bate la usa. Zodia care nu se uita inapoi si divorteaza in decembrie

Luna decembrie le va aduce si finalul relatiei. Aparent pare o luna grea, dificila, in care se vor simti singuri si tristi, insa incet-incet isi vor da seama ca lucrurile s-au intamplat cu un scop,.

Horoscop Camelia Patrascanu 24 noiembrie 2018. Zodia care nu vrea sa faca niciun efort

HOROSCOP Camelia Patrascanu. Mercur este retrograd!Mare atentie pentru cei care calatoresc astazi, a spus Camelia Patrascanu, sambata, la Antena 3. Ce va rezerva astrele pentru.

Cine este politistul care l-a ucis pe autorul dublei crime din Buftea: Atacatorul devenise foarte violent si putea oricand sa mai ucida pe cineva

Autorul dublei crime din Buftea a murit dupa ce a fost impuscat de un politist. Practic, agentul a fost fortat sa traga asupra atacatorului in conditiile in care acesta devenea din ce in ce mai violent,.

El este politistul care l-a impuscat pe criminalul din Buftea

Doua femei au fost injunghiate mortal de un barbat, duminica seara, in localitatea Buftea din judetul Ilfov. in momentul in care politistii au ajuns la fata locului, nu au reusit sa se inteleaga cu.

Cine este ROMANUL care a castigat PREMIUL NOBEL in 2018? (FOTO)

Cristian Bodnar, un tanar specializat in IT, a castigat Premiul Nobel Junior 2018. Tanarul de 21 de ani este absolvent al Universitatii din Manchester. Premiul a fost castigat datorita proiectului.

Cine este generalul care va avea onoarea sa conduca parada militara de Centenarul Marii Unirii: Bunicul si tatal sau au luptat in cele doua Razboaie Mondiale

General-locotenentul Adrian Tonea a primit onoarea de a conduce parada de 1 decembrie din acest an cand se sarbatoreste si Centenarul Marii Uniri. Acesta provine dintr-o familie care a fost dedicata cu totul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )