Libnet.ro
UNICEF

09:45

HOROSCOP. Acestea sunt cele mai norocoase zodii. Vezi daca te afli printre ele

Antena3 Antena3,
HOROSCOP. Acestea sunt cele mai norocoase zodii. Vezi daca te afli printre ele

Fiecare zodie este norocoasa intr-o masura mai mare sau mai mica. De aceea, ne-am gandit sa iti spunem cum arata clasamentul zodiilor, in functie de cat de norocoase sunt. in cercurile astrologice se. continuă pe Antena3

S-a aflat! Acestea sunt cele mai puternice arme ale armatei ruse. Un oficial de la Moscova a facut public totul

Vicepremierul rus insarcinat cu chestiuni de aparare, Iurii Borisov, a enumerat cele mai puternice sase arme aflate in dotarea armatei tarii sale si a sustinut ca acestea nu pot fi contracarate de catre.

HOROSCOP. Mariana Cojocaru si cele mai ghinioniste zodii din luna iulie

Intram in Luna Iulie, Luna Racului de Apa. Aspectele saptamanii sunt: 1. Un Marte extrem de agresiv care ne poate da toate planurile peste cap. Luna in Descrestere care vizeaza sanatatea. Mercur.

Care sunt cele mai mari pensii din MAI, platite in aprilie

Cele mai mari zece pensii speciale din MAI, platite in luna aprilie, sunt cuprinse intre circa 20. 000 de lei si aproape 18. 000 de lei net, fiind incasate de un colonel si noua chestori, toti pensionati din.

Reduceri eMAG plite incorporabile. Care sunt cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada, magazinul online eMAG. ro anunta reduceri importante la mai multe categorii de electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG plite incorporabile:.

HOROSCOP. Cele mai norocoase trei zodii din luna iulie - Le merge de minune

Luna iulie este mai norocoasa pentru trei zodii decat pentru toate celalalte din zodiac. Iata cine va reusi sa se remarce. FECIOARA Felicitari! Esti cea mai norocoasa zodie a lunii. Totul sta sub semnul magiei p.

Acestea sunt cele mai profitabile modele de masini pentru brandurile auto

Vehiculele comerciale usoare LCV) foarte cautate de comerciantii si curierii din intreaga Europa sunt privite fara interes de catre noi, insa pentru producatorii de automobile sunt aur pur. Marja de profit este mai buna decat la vanzarea unui SUV bine.

Prima impresie pe care o lasi oamenilor, in functie de horoscop. Cele mai obraznice zodii

Berbec Oamenii se tem de tine. Esti foarte puternica si indrazneata, iar asta ii intimideaza pe ceilalti. Din pacate, forta ta este infricosatoare si cand oamenii se sperie, totul se.

Top 10 smartphone-uri: care sunt cele mai rapide telefoane mobile din 2018

In fiecare luna, cei de la AnTuTu isi publica un clasament lunar cu cele mai rapide telefoane din piata. Mai jos, se poate vedea top 10 smartphone-uri pentru luna iunie. La nivel global, AnTuTu este cel mai popular benchmark sintetic pentru mobile. Majoritatea producatorilor de telefoane au ajuns sa foloseasca performanta obtinuta in testul cu [].

Care sunt cele mai murdare plaje de pe litoralul romanesc. Cum ar fi sa vii la plaja, sa te asezi pe nisip si sa gasesti un scutec sau un slip?

Printre cele mai raspandite gunoaie de pe plaja sunt mucurile de tigara, paiele si betele pentru amestecat in bauturi, capacele, PET-urile si pungile.

TOP cele mai scumpe 18 orase din lume in 2018

ECA International a lansat raportul anual privind costul vietii, dezvaluind si care sunt cele mai scumpe orase din lume anul acesta, potrivit BI . Pentru a realiza acest raport, au fost comparate costurile unui cos de bunuri si servicii de zi cu zi,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )