Libnet.ro
UNICEF

12:30

HOROSCOP 6 august, cu astrologul Camelia Patrascanu. Varsatorii sunt populari. Gemenii au o zi frumoasa

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 6 august, cu astrologul Camelia Patrascanu. Varsatorii sunt populari. Gemenii au o zi frumoasa

Cunoscutul astrologCamelia Patrascanu a prezentat marti, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 6 august. Simtul dreptatii e foarte subliniat azi. Putem colabora doar daca acest principiu este. continuă pe Antena3

HOROSCOP 6 august, cu Camelia Patrascanu. Varsatorii sunt populari. Gemenii au o zi frumoasa

Camelia Patrascanu a prezentat marti, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 6 august. Simtul dreptatii e foarte subliniat azi. Putem colabora doar daca acest principiu este respectat.

HOROSCOPUL saptamanii 5 - 11 august, cu Camelia Patrascanu. Varsatorii sunt cu reflectoarele pe ei, Taurii se gandesc doar la persoana lor

O saptamana buna si tonica pentru toata lumea, cu tensiuni miercuri si joi, dar peste care vom trece, spune astrologul Camelia Patrascanu. HOROSCOPBerbec - elan, entuziasm si idei. Cei.

HOROSCOP 5 august, cu astrologul Camelia Patrascanu. Scorpionii trebuie sa aiba grija la sanatate. Balantele se bucura de atentie

Cunoscutul astrologCamelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 5 august. Demnitate si etica ne recomanda planetele in aceasta zi.

HOROSCOP 5 august, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii trebuie sa aiba grija la sanatate. Balantele se bucura de atentie

Camelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 5 august. Demnitate si etica ne recomanda planetele in aceasta zi. HOROSCOP Berbec - isi vor apara punctul de.

HOROSCOP 3 august Camelia Patrascanu. Taurii se distreaza, Scorpionii au nevoie de prieteni

HOROSCOP 3 august Camelia Patrascanu. Camelia Patrascanu a prezentat sambata,la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 3august. Ar fi bine sa ne gandim si la altii, spune Luna in.

Trendul astral al saptamanii 5 - 11 august. Zile marcate de tensiuni, din cauza orgoliilor

Vesti bune pentru cei plecati in vacante, de la astrologul Camelia Patrascanu. Va fi o saptamana cu distractie, voie-buna, experiente inedite. Pentru cei care au ramas la serviciu, vorbim despre o.

HOROSCOP DRAGOSTE AUGUST. Racii comunica bine, Pestii sunt sociabili

Horoscopul de dragoste al lunii AUGUST 2019 a sosit si o data cu el sosesc si multiplele evenimente astrale ce au loc in aceasta ultima luna de vara. Dupa o luna iulie extrem de dificila pentru .

HOROSCOP AUGUST 2019: Zodiile care vor avea o luna de cosmar

HOROSCOP Luna august nu aduce nimic bun pentru aceste trei semne zodiacale. HOROSCOP TAUR - Esti mai obosita ca niciodata, incapatanata si nu reusesti sa accepti relitatea. Iti vei exprima personalitatea unica si de.

HOROSCOP. Cele mai timide zodii: cine sunt introvertitii horoscopului

HOROSCOP Taur Cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt adepti ai lucrurilor simple. Taurii prefera sa stea cu picioarele pe pamant, sa aiba un cerc restrans de prieteni si aleg sa petreaca mult timp in.

Un senator solicita desecretizarea raportului privind mitingul din 10 august 2018: Singurele informatii secrete sunt numele si functiile unor ofiteri

Senatorul PNL Ion Marcel Vela ii cere public noului ministru interimar al Ministerului Afacerilor Interne Mihai Fifor sa desecretizeze raportul referitor la mitingul din 10 august 2018. Fostul presedinte al comisiei de aparare din Senat sustine ca in raportul MAI singurele informatii secrete sunt numele si functiile unor ofiteri care se pot blura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )