Libnet.ro
UNICEF

10:15

HOROSCOP 3 FEBRUARIE. Atentionare importanta pentru una dintre zodii!

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 3 FEBRUARIE. Atentionare importanta pentru una dintre zodii!

Iata ce ne rezerva astrele pentru prima zi a noii saptamani. continuă pe Antena3

HOROSCOP. Calauzirea Arhanghelului Mihail pentru 2 FEBRUARIE 2020. Gemenii vor avea mai multa incredere

Iata pentru DUMINICA 2 FEBRUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

Seful CJ Cluj ia in calcul ca cei doi brutari singalezi din Ditrau sa fie angajati la una dintre institutiile locale

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a spus ca se gandeste sa ii contacteze pe cei doi brutari din Sri Lanka, angajati in Ditrau, pentru a le da un loc de munca la una dintre institutiile subordonate institutiei locale, dupa ce angajatorul a anuntat ca ii scoate din productie.

Horoscop februarie. Cele trei zodii care au probleme in dragoste

Toata lumea are asteptari de la luna februarie, mai ales ca vom avea Dragobetele si ziua de 14 februarie dedicata sarbatorii importate, Sfantul Valentin. insa, astrele nu ne rezerva deloc vesti foarte bune pe plan amoros. Ba din contra, ne pregatesc tensiuni si provocari. Si asta pentru ca Venus, planeta iubirii, va face o serie de careuri cu planetele grele din semnul Capricornului.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Turnura brusca a vietii pentru Lei, interactiune sociala si bani suficienti pentru Varsatori

Horoscop pentru luna februarie 2020 al tuturor zodiilor, incluzand predictii astrologice generale, despre dragoste, cuplu, munca si bani.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Pestii pot accede la o pozitie de lider

In horoscopul Pestilor din luna februarie 2020 se pune accentul pe perfectionarea abilitatilor tale de comunicare, scoaterea la iveala a atuurilor individualitatii tale, atitudinea ta pozitiva, o viata amoroasa guvernata de stabilitate si demersuri financiare fertile.

HOROSCOP FEBRUARIE 2020. Taurii devin mai indrazneti si mai flexibili in integrarea cu cei din jur

Horoscopul Taurului din luna februarie 2020 anticipeaza intensificarea relationarii cu amicii veritabili, de incredere, o relansare spectaculoasa, avantajoasa, in sfera sociala, si o viata sentimentala implinita de intimitate sau presupunand depasirea unor bariere interioare.

Horoscop FEBRUARIE 2020. O luna buna ca berbecii sa vorbeasca cu sefii. Cine se indragosteste?

Horoscop lunar FEBRUARIE 2020. Iata horoscopul general al lunii FEBRUARIE 2020. A doua luna a noului deceniu marcheaza si startul miscarilor retrograde ale anului ale caror efecte sunt analizate de specialistii in astrologie.

HOROSCOP februarie 2020. Taurii vor avea conflicte in familie, Racii - probleme in cuplu

Berbec - in aceasta luna reiei legatura cu un prieten vechi pe care nu l-ai mai vazut de mult timp.

HOROSCOP. Calauzirea Arhanghelului Mihail pentru 31 IANUARIE 2020. Taurii trebuie sa fie un model pentru oameni

Iata pentru VINERI 31 IANUARIE 2020 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lumina. El are rol principal de protectie si claritate pentru intrebarile noastre. Numele Arhanghelului Mihail inseamna Cel ce este asemenea lui Dumnezeu. Cand lucram cu El, lucram cu mana dreapta a Creatorului. Calauzirile sale sunt intotdeauna limpezi precum cristalul. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti singur niciodata, ci permanent inconjurat de ghizi si fiinte angelice ce lucreaza pentru a-ti fi bine.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2081 seconds )