Libnet.ro
UNICEF

12:30

Horoscop luna MAI 2020: Zodiile pentru care incepe cea mai buna luna

Antena3 Antena3,
Horoscop luna MAI 2020: Zodiile pentru care incepe cea mai buna luna

Horoscopul lunii mai 2020 aduce doar lucruri benefice pentru aceste trei zodii. A venit primavara si acesti nativi se bucura de toate lucrurile bune din jurul lor. continuă pe Antena3

Horoscop MAI 2020: Zodiile pentru care incepe cea mai proasta luna a anului

Horoscopul lunii mai 2020 aduce doar tristete si suparare pentru aceste trei semne zodiacale.

Horoscop complet luna mai 2020: incepe o luna a schimbarilor si a emotiilor puternice

Horoscopul lunii MAI 2020 aduce schimbari mari pentru toate semnele zodiacale. E vremea sa ne relaxam si sa incercam sa vedem ce se intampla cu adevarat in jurul nostru.

Horoscop 27 aprilie - 3 mai 2020. Balantele sunt productive. Racii invata despre ei

Horoscop 27 aprilie - 3 mai 2020. Iata care sunt previziunile astrale pentru saptamana viitoare:.

Horoscop. Mesaje de la arhangheli pentru zodii saptamana 27 aprilie 3 mai. Gemenii sunt plini de regrete, Fecioarele fac o calatorie

Horoscop. Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 27 APRILIE 3 MAI 2020. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate.

Universitatea Oxford: Coronavirusul a ajuns in Spania cu o luna mai devreme decat se crede. Primele cazuri au fost mascate de gripa sezoniera

Un studiu al Botnar Research Centre, institut de cercetare afiliat Universitatii Oxford, arata ca este posibil ca primele cazuri de infectare cu coronavirus din Spania sa fi aparut cu o luna mai devreme decat se.

Horoscop 23 aprilie 2020, cu Camelia Patrascanu. Gemenii pun pret pe sanatate. Scorpionii fac schimbari

Camelia Patrascanu a prezentat la Antena 3 horoscopul pentru ziua de joi. Luna noua in Taur care ne invita sa luam un nou start in activitatile noastre si sa invatam cum sa facem lucrurile cel mai bine.

Horoscop 25 aprilie 2020, cu Camelia Patrascanu. Zodia care primeste un dar neasteptat

Chef de plimbari, astazi, pentru ca Luna patrunde in Gemeni. Atentie pentru cei care faceti drumuri: fiti foarte corecti! .

Horoscop Mariana Cojocaru pentru saptamana 26 aprilie - 2 mai 2020. Leii se maturizeaza brusc, Gemenii au parte de dusmani

Horoscop. Cunoscutul astrolog Mariana Cojocaru a realizat horoscopul saptamanal. Soarele face conjunctie cu Taur, iar acest eveniment vine cu schimbari mari, iar lucrurile pot scapa de sub control. Lilith si Chiron pot destabiliza totul, asa ca se recomanda multa prudenta.

Vlad Mixich: Romania face cele mai putine teste pentru coronavirus din UE, cu exceptia Ungariei, Bulgariei si Greciei. Cresterea capacitatii de testare, esentiala pentru iesirea sigura din izolare

Romania testeaza cei mai putini suspecti de coronavirus la mia de locuitori dintre tarile Uniunii Europene, cu exceptia Ungariei, Bulgariei si Greciei, atrage atentia Vlad Mixich, expert in politici de sanatate. Cresterea capacitatii de testare este esentiala pentru o strategie de exit din izolare care sa protejeze sanatatea publica si in acelasi timp sa permita reactivarea economiei, subliniaza Vlad Mixich, adaugand ca in lipsa acesteia ne cam jucam cu focul!.

Convocarea Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor Sphera Franchise Group S.A. pentru data de 26 Mai 2020

RAPORT CURENT intocmit conform prevederilorRegulamentului nr. 52018 privind emitentii de instrumente financiare si operatiuni de piata, emis de Autoritatea de Supraveghere Financiara.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )