Libnet.ro
UNICEF

17:16

Horoscop rune octombrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Berbecii primesc protectie divina, Taurii primesc avertizari

Antena3 Antena3,
Horoscop rune octombrie 2020, cu Mihai Voropchievici. Berbecii primesc protectie divina, Taurii primesc avertizari

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, horoscopul runelor pentru fiecare zodie. continuă pe Antena3

Horoscop dragoste - Octombrie 2020. Acesti nativi vor petrece clipe magice in bratele persoanei iubite. Pentru cine bat clopotele de nunta

Iata ce ti-au regatit astrele in dragoste pentru mijlocul acestei toamne. Viata si astrele aduc surprise pentru cei mai multi dintre nativi. Horoscop dragoste octombrie 2020 Iubirea este.

Meteo din batrani pentru luna octombrie. Cum arata prognoza facuta de Mihai Voropchievici

Nori, ploi si vant vom avea in luna octombrie, spune Mihai Voropchievici, care a facut prognoza din batrani.

Runa pentru Romania in octombrie, cu Mihai Voropchievici: E o luna tensionata, putem aveaconflicte

Luna care vine se arata una agitata si tensionata, cel putin asa arata runele, a spus numerologul Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Horoscopul echinoctiului de toamna cu Mihai Voropchievici. Propunere de casatorie la Tauri, rasturnari de situatie pentru Lei

Echinoctiul de toamna care a avut loc pe 22 septembrie are influenta pe toata perioada toamnei pentru zodii, spune numerologul Mihai Voropchievici.

Cum impiedici raul sa intre in familia ta. Ponturi de la Mihai Voropchievici

Exista ponturi cu ajutorul carora putem alunga raul din casa noastra, din viata noastra sau chiar din relatie. Mihai Voropchievici ne-a spus cum putem evita aceste situatii.

Horoscop 27 septembrie 2020. Singura zodie care azi are nevoie de iubire ca sa nu o ia pe cai gresite!

Chiar daca este duminica si mergem la vot, astrele nu stau deloc degeaba. Acestea ne calauzesc in fiecare zi a vietii noastre, cu bune si cu rele. Azi iti prezentam un horoscop pentru ziua de 27 septembrie 2020, ziua in care romanii isi aleg si primarii, pentru urmatorii 4 ani. Horoscop 27 septembrie 2020 .

Horoscop 26 septembrie 2020, cu Camelia Patrascanu. Scorpionii au tot felul de sarcini de indeplinit, Sagetatorii sunt pusi pe cheltuiala

Horoscop 26 septembrie 2020. Ceva oboseala, astazi, asa ca cel mai bine ar fi sa ne odihnim, daca se poate in singuratate si fara telefoane. Iata horoscopul pentru fiecare zodie in parte, prezentat astazi de Camelia Patrascanu, la Antena 3.

Horoscop 26 septembrie 2020. Zodia asta trebuie sa iasa din rutina, neaparat! Ce risca sa pateasca

Astrele au pregatit o noua zi plina de incercari pentru toate zodiile! Citeste horoscop 26 septembrie 2020 si afla ce nativi trebuie sa isi concentreze puterile si sa se rupa de rutina ce le-a acaparat viata. Astrologii au un avertisment ingrijorator pentru o zodie! Horoscop 26 septembrie 2020 zodia Berbec Este momentul in care .

Alerta meteo ANM pentru octombrie 2020: Nu este normal pentru mijlocul toamnei

Alerta meteo ANM. Meteorologii anunta ca vremea va fi calduroasa si luna viitoare, avand tempeaturi usor mai ridicate decat in mod obisnuit la inceputul lunii octombrie. Alerta meteo ANM pentru octombrie 2020 Pentru luna octombrie este prognozata si o perioada cu abatere termica pozitiva usor accentuata, in regiunile estice si sud-estice. Cat priveste precipitatiile, acestea .

Filme si seriale lansate pe Netflix in octombrie 2020

Daca esti abonat Netflix, unul dintre cele mai populare servicii de movie streaming din lume la momentul actual, iata ce filme si seriale noi poti sa urmaresti in luna octombrie 2020! .

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )