Libnet.ro
UNICEF

15:15

HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE. Leii sunt pesimisti, Sagetatorii se simt energici

Antena3 Antena3,
HOROSCOP 3 SEPTEMBRIE. Leii sunt pesimisti, Sagetatorii se simt energici

Iata horoscopul zilei de azi MARTI 3 SEPTEMBRIE 2019; astazi este randul altui aspect astral din cele 11 ale acestei saptamani sa se manifeste. Mercur si Marte sunt in conjunctie, ambele in. continuă pe Antena3

HOROSCOP pentru saptamana 2-8 septembrie. Leii sunt plini de energie, Scorpionii au parte de un nou inceput in profesie

Iata horoscopul saptamanal 2-8 septembrie 2019, suntem in prima saptamana a toamnei 2019 care a inceput in forta gratie energiei recentei Luni Noi in Fecioara din 30 august ale carei efecte se manifesta.

HOROSCOP rune pentru 4 septembrie. Leii se concentreaza pe vise, Sagetatorii trebuie sa fie moderati

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 4 septembrie 2019. In legenda norvegiana, se stie ca zeul Odin si-a tras in teapa ini.

HOROSCOP SEPTEMBRIE. Racii castiga bani, Varsatorii au o luna in care sunt condusi de egou

Horoscopul general al lunii SEPTEMBRIE 2019 a sosit si anunta o luna de toamna ce incepe in forta la doar doua zile dupa Luna Noua Neagra in Fecioara ce seteaza tonul pentru primele doua.

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2019. Beneficii consistente pentru nativii unei zodii

Horoscopul Fecioarei din luna septembrie 2019 are drept repere principale atractia fata de frumusetile si placerile lumii, eficientizarea efluviilor creative, oportunitatea de a.

HOROSCOP. Mesaje de la arhangheli pentru saptamana 2-8 septembrie. Leii trebuie sa aiba rabdare, Balantele au nevoie de pace

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 2-8 septembrie 2019. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt.

HOROSCOP rune pentru saptamana 3 - 8 septembrie. Berbecii sunt cuprinsi de o energie haotica, Gemenii primesc cadouri

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicatas saptamanii saptamanii 2-8 septembrie 2019. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile.

HOROSCOP SEPTEMBRIE 2019: Zodiile care vor avea o luna de vis. Totul le merge cum si-au dorit

Luna Septembrie 2019 aduce doar lucruri bune pentru aceste trei zodii. HOROSCOP TAUR - Esti autentica si incepi sa te distrezi mai mult ca niciodata. Ai muncit mult pentru a ajunge in acest punct, de aceea.

Naomi Osaka, eliminata de la US Open si fara locul 1 WTA: Sunt trista, dar simt ca am invatat atat de multe in timpul acestui turneu

Naomi Osaka a iesit din cursa de aparare a trofeului de la US Open in faza optimilor, dupa ce a fost invinsa de elvetianca Belinda Bencic scor 7-5, 6-4). in urma acestei infrangeri, japoneza a pierdut si locul 1 in clasamentul mondial, dar ia doar lucrurile pozitive din competitia de la Flushing Meadows. in acest moment am acest sentiment de tristete, dar simt ca am invatat atat de multe in timpul acestui turneu, a spus Osaka.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )