Libnet.ro
UNICEF

16:30

Horoscop Urania - care este cifra magica a anului 2016

Antena3 Antena3,
Horoscop Urania - care este cifra magica a anului 2016

Din punct de vedere numerologic, anul 2016 este anul cifrei 9. Aceasta cifra magica promite sa puna punct sirului de lucrari si proiecte, incepute in ultimul deceniu, si sa aduca perspective noi si. continuă pe Antena3

Business Report: Vanzarile de smartphone-uri din Romania s-au dublat in ultimii doi ani. Romanii incep sa prefere telefoanele la liber; Cand isi baga statul coada se alege praful inclusiv de companiile la care este actionar majoritar; Romania risca din n

Care este averea Casei Regale Regele Mihai a transmis miercuri un mesaj potrivit caruia fiica sa, printesa Margareta va gasi forta si intelepciunea de a-l reprezenta. OMV inchide pentru revizie doua rafinarii, una fiind Petrobrazi Ploiesti. De unde ia Petrom carburantii vanduti in Romania OMV Petrom va inchide, timp de o luna.

Gaming Consulting, compania care este mereu de fata cand zarurile sunt aruncate

Industria gamblingului este, poate, una dintre cele mai misterioase domenii pentru cineva din afara. in aparenta, totul pare simplu: exista niste jocuri, sansele sunt calculate sa aduca organizatorului un profit, jucatorului niste satisfactii si asta este totul.

Care este semnificatia martisorului si cum arata cel mai vechi martisor din Romania

Care este semnificatia martisorului, dar mai ales cum arata cel mai vechi martisor descoperit in tara noastra, care a implinit137 de ani. Iata numai cateva dintre cele mai interesante lucruri despre Martisor, traditie veche de mii de ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )