Libnet.ro
UNICEF

14:00

Horoscop zilnic, 4 septembrie 2016. Leii au nevoie de mai multa odihna

Adevărul Adevărul,
Horoscop zilnic, 4 septembrie 2016. Leii au nevoie de mai multa odihna

Horoscop zilnic, 4 septembrie 2016. Nativii din Berbec au discutii aprinse cu persoana iubita din cauza cheltuielilor, iar Leii se simt obositi din cauza unei posibile viroze. continuă pe Adevărul

Horoscop zilnic, 3 septembrie 2016. Balantele viseaza la o petrecere iesita din comun

Horoscop zilnic, 3 septembrie 2016. in timp ce Varsatorii cauta noi tipuri de distractie si Balantele au chef de o petrecere cu adevarat deosebita, Taurii sunt criticati de partenerii de cuplu fara motive cu adevarat serioase.

Horoscop zilnic, 1 septembrie 2016: Balantele afla ca cei mai multi dintre colaboratori le simpatizeaza

Horoscop zilnic, 1 septembrie 2016: Fecioarelor le sunt admirate initiativele, Varsatorii primesc o invitatie salvatoare, iar Pestii au parte de un eveniment important la serviciu.

Horoscop zilnic, 2 septembrie 2016: Varsatorilor li se intrezareste o aventura amoroasa

Horoscop zilnic, 2 septembrie 2016: Racii au un umor deosebit de savurat, Balantele ii influenteaza pe cei din jur cu optimismul si buna lor dispozitie, iar Scorpionii finalizeaza cele mai grele treburi de unul singur.

Horoscop zilnic, 1 septembrie. Zi cruciala pentru gemeni

Berbec Eenergia zilei te predispune la oboseala si stres la serviciu. Poti preintampina aceste aspecte, cu o atitudine pozitiva, planificandu-ti atent activitatile si, la nevoie,.

Ce-ti rezerva astrele in saptamana 2-8 septembrie 2016

Daca unele zodii vor avea parte de bani in urmatoarea saptamana, altele, vor sta mai bine la capitolul sanatate si dragoste. Descopera ce-ti rezerva astrele in dragoste, sanatate, familie si bani in urmatoarea perioada!.

MACRO NEWSLETTER 2 septembrie 2016

Creditul acordat rezidentilor din Cehia si-a temperat cresterea anuala si in iulie 2016 pana la 7,1%, de la 7,3% in luna precedenta, pe fondul unei noi cresteri lunare de 0,9%.

MACRO NEWSLETTER 1 septembrie 2016

Vanzarile retail din Germania au inregistrat o scadere anuala neasteptata in iulie 2016, de 1,5%, dupa un avans de 2,3% in luna precedenta, pe fondul unei cresteri lunare de 1,7%, dupa un declin de 0,6% in luna precedenta.

Horoscop zilnic, 31 august. Fiti discreti si evitati deciziile emotionale

Berbec Ai multe idei si vrei multe lucruri, dar se pare ca esti nevoit sa inveti lectia rabdarii si sa pretuiesti ceea ce ai in prezent. Frustrarile pot fi legate de bani sau alte resurse, care nu vin cand si.

Ministrul Mediului: Daca este o nevoie mai mare pe Rabla Clasic, putem sa mai suplimentam acolo tichete

Ministrul Mediului ar putea suplimenta tichetele pentru Programul Rabla Clasic, conform ministrului Mediului, Apelor si Padurilor, care a declarat ca va face o analiza in urmatoarele saptamani cu.

Analiza sezonului 2016 pe litoral: au venit mai multi turisti, care au stat mai putin

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc a efectuat bilantul preliminar al sezonului estival 2016. Investitorii au constatat ca in sezonul estival 2016 au ajuns pe litoral cu 11% mai multi turisti decat in vara anului trecut, dar durata medie a sederii pentru turistii romani s-a redus de la 3 zile la 2,9 zile.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )