Libnet.ro
UNICEF

00:07

Hossu: Pactul PSD pentru bunastare e ipocrit si populist. Nu ii ajuta pe toti romanii

Adevărul Adevărul,
Hossu: Pactul PSD pentru bunastare e ipocrit si populist. Nu ii ajuta pe toti romanii

Pactul pentru Bunastarea Romanilor propus de PSD: un document ipocrit, populist, care uita de o mare mare parte dintre cetateni si ignora probleme fundamentale, precum reformarea sistemului de impozitare si modificarea legislatiei muncii si a dialogului social. Sunt doar elemente de sustinere a unui program electoral fara sustinere financiara, a declarat Bogdan Hossu, presedintele Cartel Alfa. continuă pe Adevărul

Sindicatele, nemultumite de pactul PSD pentru bunastare: Sunt favorizati doar bugetarii, nu si cei din mediul privat. Ce spun despre pensii si salarii

Propunerea PSD privind un pact pentru bunastarea romanilor priveste doar anumite categorii de romani, precum pensionarii, bugetarii si cei care au afaceri, fiind imperios necesara extinderea masurilor si pentru celelalte categorii de contribuabili.

DANCILA, DECLARATIE DESPRE PACTUL PENTRU BUNASTARE: E ingrijoratoare atitudinea partidelor din ultimele zile

Premierul Viorica Dancila a facut o declaratie, luni, la sediul PSD, despre pactul pentru bunastare pe care l-a propus partidelor, spunand ca este ingrijoratoare atitudinea liderilor politici din ultimele zile si adresand un nou apel pentru semnarea acestuia.

Dancila face o declaratie despre pactul pentru bunastare pe care l-a propus partidelor

Premierul Viorica Dancila face o declaratie, luni, la sediul PSD, despre pactul pentru bunastare pe .

Ludovic Orban, marturisire surprinzatoare: Negociem cu parlamentari PSD pentru motiunea de cenzura

Ludovic Orban a dezvaluit ca negociaza cu parlamentari PSD pentru a vota la motiunea de cenzura, dar deocamdata nu are nicio garant. Nu ascund faptul ca discut si cu parlamentari PSD. Vom vedea, vom vedea.

PRESEDINTE CARTEL ALFA: Pactul pentru bunastarea romanilor, propus de PSD, un document ipocrit

Liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, considera ca Pactul National pentru bunastarea romanilor, propus de PSD, este un document ipocrit, populist, care uita de o mare mare parte dintre cetateni si ignora probleme fundamentale. Hossu afirma ca un pact national care prevede respectarea unor legi deja adoptate si care se presupune ca au trecut prin filtrul consultarilor si dezbaterilor arata cat de distorsionata este perspectiva politicienilor asupra procesului legislativ.

VIDEO Dancila si pactul sau pentru bunastarea romanilor: De la Opozitie, am vazut incercarea de a conditiona semnarea pactului de demisia Guvernului

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a criticat, luni, atitudinea partidelor din Opozitie referitoare la pactul propus saptamana trecuta, afirmand ca reprezentantii acestor formatiuni au incercat sa conditioneze semnarea acestui document de demisia Guvernului si de alegeri anticipate.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )