Libnet.ro
UNICEF

12:30

HOT! Fergie a confirmat lansarea unui nou album solo in 2014!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Fergie a confirmat lansarea unui nou album solo in 2014!

Se pare ca in anul 2014 vom avea parte de cateva comebackuri hot si mult asteptate. Ultimul artist adaugat pe aceasta lista este talentata Fergie, membra formatiei Black Eyed Peas, artista confirmand recent in cadrul unui interviu pentru Ryan Seacrest ca in decursul anului 2014 isi va lansa cel de-al doilea album solo din cariera. continuă pe Devorator Monden

HOT! Jevice revin cu un nou clip, pentru piesa Dont Answer The Phone + cu un nou EP Like A Dream!

Hana si Juri, membrele duo-ului Jevice, le-au oferit fanilor lor pe trei decembrie o dubla surpriza si anume atat lansarea unui nou videoclip, pentru piesa Dont Answer The Phone, cat si lansarea primului EP din cariera, intitulat Like A Dream. Compusa si produsa de Tina si KAVE, piesa Dont Answer The Phone marcheaza comebackul fetelor .

Kaiser Chiefs vor reveni cu un nou album Education, Education, Education War! Vezi aici tracklist + trailer!

Education, Education, Education War, cel de-al cincilea album din cariera formatiei Kaiser Chiefs, va fi lansat pe 31 martie 2014. Acesta va fi primul material discografic al baietilor fara tobosarul Nick Hodgsoncare a parasit grupul in 2012, fiind inlocuit intre timp cu Vijay Mistry. Pe trei decembrie membrii Kaiser Chiefs au dezvaluit atat tracklistul .

Lana Del Rey confirma lansarea unui EP de promovare al mini filmului Tropico! Vezi aici tracklistul!

Realizat in regia lui Anthony Mandler, cel cu care Lana Del Rey a colaborat si pentru videoclipul piesei National Anthem, filmul de scurt metraj Tropico urmeaza a fi lansat maine, cinci decembrie, alaturi de un EP digital. Poate spre dezamagirea multor fani de-ai artistei, materialul nu va contine nicio piesa noua, ci doar filmul Tropico .

HOT! Britney Spears extrage un nou single de pe albumul Britney Jean Til Its Gone!

Pe trei decembrie diva americana si-a lansat cel de-al optulea album din cariera, intitulat Britney Jean, de pe care a extras pana in prezent single-urile Work B**ch, Perfume si recent confirmatul Til Its Gone. Anuntul a fost facut pe patru decembrie de postul de radio francez NRJ pe pagina sa de Twitter. Piesa Til Its .

HOT! Untouchable revin cu un nou videoclip, pentru piesa Trip!

Trip este prima piesa lansata de Sleepy si D. Action, membrii Untouchable, in doi ani de zile, baietii fiind ocupati in acest interval de timp cu instruirea in cadrul armatei. Drept cadou pentru fanii nerabdatori care asteptau comebackul lor, grupul sud-coreean au filmat si clip oficial pentru noua lor piesa. Produsa de colaboratorul loial al .

HOT! Andrei Leonte lanseaza un nou videoclip, pentru piesa Te sun eu!

Andrei Leonte, marele castigator al primei editii X Factor revine cu un nou single si videoclip extrem de fresh si jucaus: Te sun eu. Te sun eu vorbeste despre dragostea adolescentina si vine cu un videoclip vesel in care multe fete si multi baieti se distreaza intr-un club, socializeaza si canta la karaoke. In tot .

Honda anunta inaugurarea unui nou dealer in Pipera

Honda Nord, un nou dealer Honda operat independent, isi va incepe activitatea in aceasta luna in zona de Nord a Capitalei, arata un comunicat primit azi la redactie.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )