Libnet.ro
UNICEF

01:05

HOT! Jessie J prezinta lyric video-ul noului single Thunder!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Jessie J prezinta lyric video-ul noului single Thunder!

Piesa face parte de pe ultimul album al artistei, intitulat Alive, lansat la sfarsitul lunii septembrie. Thunder este cel de-al treilea single oficial extras de pe material care acum beneficiaza si de un lyric video. Clipul contine elemente sugestive in concordanta cu versurile, nelipsind bineinteles cel care da titlul piesei, fulgerul. Thunder este o balada . continuă pe Devorator Monden

HOT! Fetele de la Blaxy Girls lanseaza un lyric video pentru noul single Wrong!

Dupa Ma mut la mare, Blaxy Girls revin cu un un noul single, Wrong, produs de Maan Studio, echipa lui Marcel Prodan, fostul manager al Alexandrei Stan. Piesa Wrong inseamna intoarcerea la stilul pop-rock care le-a consacrat pe Blaxy Girls, versuri cu mesaje puternice. Desi versurile nu sunt usor de pronuntat, single-ul este probabil cel .

Fresh! Simona Nae lanseaza un nou single K P Beat (lyric video)

Dupa succesul pe care l-a avut piesa 2 Nebuni featuring Juju, Simona Nae isi continua traiectoria pe care a pornit in muzica, cu un nou single: K P Beat. Cand asculti piesa K P Beat este imposibil sa stai jos. Piesa te indeamna sa te ridici de pe scaun si sa dansezi. Are exact ceea .

Kelly Clarkson lanseaza un lyric video amuzant pentru piesa Underneath The Tree!

Noua piesa a cantaretei americane serveste drept prim single oficial extras de pe albumul Wrapped In Red care este lansat astazi, 29 octombrie. Noul material este primul din cariera lui Kelly Clarkson alcatuit integral din piese de Craciun. Underneath The Tree beneficiaza de un lyric video colorat si foarte amuzant, care a fost postat online .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )