Libnet.ro
UNICEF

14:15

HOT! Justin Bieber prezinta coperta compilatiei Complete My Journals + un preview al pieselor Whats Hatnin, One Life si Swap It Out!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Justin Bieber prezinta coperta compilatiei Complete My Journals + un preview al pieselor Whats Hatnin, One Life si Swap It Out!

Sarbatorile vin cu surprize pentru fanii artistului canadian! Initial programata sa se lanseze pe iTunes pe 16 decembrie, compilatia Complete My Journals va fi disponibila incepand cu 23 decembrie pana pe noua ianuarie. Precizam faptul ca noul material al lui Justin Bieber poate fi achizitionat exclusiv de pe iTunes. Complete My Journals va contine cele . continuă pe Devorator Monden

Justin Bieber se retrage din muzica dupa lansarea noului album

Veste trista pentru fanii artistului Justin Bieber. Acesta a anuntat la un post de radio ca se retrage din muzica, dupa ce-si va lansa noul album, Complete My Journals, pe data de 23 decembrie, transmite.

Justin Bieber si-a socat fanii cu o marturisire la un post de radio

Doar o gluma inainte de Craciun? Aceasta este intrebarea pe care fanii lui Justin Bieber si-o adreseaza.

Soc! Justin Bieber se retrage din muzica la doar 19 ani!

Justin Biebe se pregateste de lansarea unui nou album, Journals, care va fi probabil ultimul din cariera lui. Justin a anuntat intr-un interviu acordat pentru un post de radio din Statele Unite ca se va retrage odata ce isi va lansa acest album. Vestea i-a socat pe fanii artistului.

FOTO Peste 1,5 milioane de like-uri pentru Justin Bieber si Will Smith in cea mai populara poza a anului de pe Instagram

Eu si unchiul Will este descrierea fotografiei pe care Bieber a postat-o pe Instagram cu patru luni in urma. Imaginea cu mentorul sau a reusit sa devina viralul lui 2013 pe reteaua de socializare Instagram.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )