Libnet.ro
UNICEF

05:15

HOT! Natalia Barbu se relanseaza pe piata muzicala, cu un nou videoclip Doar eu!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Natalia Barbu se relanseaza pe piata muzicala, cu un nou videoclip Doar eu!

Solista originara din Republica Moldova, Natalia Barbu, se reintoarce pe piata muzicala si lanseaza videoclipul celui mai recent single, intitulat Doar eu. Piesa, care este o compozitie Adi Sina, face parte din cel mai nou proiect muzical al artistei, ce urmeaza a fi lansat in primavara lui 2014. Filmarile videoclipului au durat 24 de ore . continuă pe Devorator Monden

HOT! LEDApple revin cu un nou videoclip, pentru piesa With The Wind!

Seria baladelor lansate de artistii kpop continua, de aceasta data baietii din formatia LEDApple incalzind inimile fanelor cu frumoasa piesa With The Wind si emotionantul clip al acesteia. Clipul incepe cu un cadru in care o tanara domnisoara deschide o cutie portocalie si scoate din aceasta un sistem audio pentru muzica, punandu-si apoi castile pe .

A$AP Rocky a lansat un nou videoclip, pentru piesa Angels!

Angels este un bonus track inclus pe albumul de debut al lui A$AP Rocky, intitulat Long. Live. ASAP, material lansat anul acesta in ianuarie. Rapperul este infatisat in clip alaturi de prietenii sai purtand masti albe si plimbandu-se cu bicicletele de jur-imprejurul orasului New York, acestia fiind impreuna in orice situatie. Cateva cadre din videoclip .

MYNAME lanseaza un nou videoclip, pentru balada Shirayuki!

Seria baladelor lansate de artistii kpop continua cu single-ul japonez Shirayuki interpretat de formatia sud-coreeana MYNAME, piesa care beneficiaza acum si de un clip nostalgic si in ton cu sezonul rece care se apropie. GunWoo, InSoo, SeYong, JunQ si ChaeJin sunt infatisati in clip interpretandu-si piesa cu multa emotie, decorurile fiind mana in mana cu .

Juicy J a lansat un nou videoclip, pentru piesa Stop It!

Noua piesa a rapperului american este extrasa de pe ultimul album lansat de acesta, intitulat Stay Trippy, care a aparut in magazine pe 23 august. Nu se stie inca exact, dar cel mai probabil piesa Stop It este un single promotional al materialului. Juicy J a lansat pentru noua sa piesa, produsa de Mike WiLL .

HOT! Kelis va reveni cu un nou single oficial Rumble!

Cantareata americana devenita celebra gratie hiturilor Milkshake si Trick Me este pregatita sa ia cu asalt topurile si radiourile din intreaga lume cu un nou single oficial, intitulat Rumble, care este extras de pe viitorul sau material discografic, al saselea ca numar, intitulat Food. Rumble este asteptat sa se lanseze la sfarsitul aceste luni si .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )