Libnet.ro
UNICEF

21:30

HOT! Shakira confirma lansarea unui nou single oficial + dezvaluie tracklistul albumului Shakira! Afla aici toate detaliile!

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Shakira confirma lansarea unui nou single oficial + dezvaluie tracklistul albumului Shakira! Afla aici toate detaliile!

Primavara anului 2014 va fi o avalansa de comebackuri muzicale mult asteptate! Shakira este unul dintre artistii internationali care promite. continuă pe Devorator Monden

HOT! G.R.L. se pregatesc de lansarea unui nou single, Wild Wild Love, in colaborare cu un rapper celebru! Vezi aici despre cine este vorba!

Alaturi de mentorul Dr. Luke, cele cinci fete de la G. lucreaza intens la albumul de debut al formatiei, care.

Mihai Morar anunta lansarea unui nou post tv!

Pe langa emisiunea Rai da Buni pe care o realizeaza la Antena Stars, matinalul radio, Morning ZU, pe care il prezinta alaturi de Daniel Buzdugan la Radio ZU, dar si evenimentele din tara la care este chemat in calitate de MC, Mihai Morar isi gaseste timp si pentru a fi managerul de proiect al unui nou post de televiziune ce se va lansa in luna aprilie, ZU TV!.

iNFIORATOR: Cadavrul unui NOU-NASCUT a fost gasit intr-o cutie de carton de la rampa de gunoi Fagaras

Cadavrul unui nou-nascut a fost gasit intr-o cutie de carton, la rampa de gunoi a municipiului Fagaras, judetul Brasov, descoperirea fiind facuta de mai multi copii care cautau prin gunoi, conform.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )