Libnet.ro
UNICEF

05:30

HOT! Sore lanseaza un nou clip, pentru piesa Bad Boy is Back

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Sore lanseaza un nou clip, pentru piesa Bad Boy is Back

Sore lanseaza astazi un nou clip, pentru piesa Bad Boy is Back, interpretata impreuna cu Dorian, un tanar rapper talentat, care a lansat deja doua piese de succes si pregateste alte proiecte muzicale inedite. Acesta este cel de-al patrulea clip din cariera mea solo si ma bucur ca de fiecare data reusesc sa vin cu . continuă pe Devorator Monden

Sore, cinci noi look-uri in cel mai recent clip!

Sore lanseaza astazi un nou clip, pentru piesa Bad Boy is Back, interpretata impreuna cu Dorian, un tanar rapper talentat, care a lansat deja doua piese de succes si pregateste alte proiecte muzicale inedite.

Fresh! Afrojack si Spree Wilson colaboreaza pentru piesa The Spark!

DJ-ul olandez, care ne este cunoscut mai ales din colaborarile cu artisti precum Pitbull sau David Guetta, ne da spre ascultare primul single oficial extras de pe albumul sau de debut care este programat pentru lansare cel mai devreme la sfarsitul acestui an. Titlul nu a fost inca dezvaluit. The Spark, noua piesa a lui .

Fresh! Timati si Flo Rida colaboreaza pentru piesa I Dont Mind!

Rapperul de origine rusa si colegul sau de breasla de peste ocean, Flo Rida, fac echipa pentru o noua piesa, intitulata I Dont Mind, aceasta fiind primul single extras de pe viitorul album al lui Timati, XIII, material care urmeaza a fi lansat spre sfarsitul acestui an. Pe Timati il cunoasteti cu siguranta din hitul .

E-40, Chris Brown si T.I. colaboreaza pentru piesa Episode!

Episode aduce impreuna trei dintre cele mai cunoscute nume ale industriei rap de peste ocean. Pe Chris Brown si pe T. ii stim cu totii, insa poate va intrebati cine este E-40. Pe numele sau adevarat Earl Stevens, E-40 este un rapper si un om de afaceri din Vallejo, California. In cariera sa muzicala acesta .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )