Libnet.ro
UNICEF

01:06

HOT! Tyga si Chris Brown lanseaza videoclipul For The Road

Devorator Monden Devorator Monden,
HOT! Tyga si Chris Brown lanseaza videoclipul For The Road

Dupa ce ne-au facut curiosi cu cateva scene de la filmarile noului videoclip For the Road, Tyga si Chris Brown ne prezinta acum rezultatul final. Piesa For the road vorbeste despre viata de artist, care nu-ti permite sa ai o relatie, pentru ca esti mereu pe drumuri. Tyga si Chris Brown ajung in final la . continuă pe Devorator Monden

HOT! Blue lanseaza videoclipul piesei Without You

Baietii de la Blue au lansat un nou videoclip la piesa Without You, extrasa de pe noul album al trupei Roulette. Piesa este un mid-pop cu versuri de dragoste, in care ei isi etaleaza calitatile vocale, iar refrenul interpretat cu pasiune de Simon este foarte catchy. Without you a fost compusa de baieti impreuna cu .

Rihanna incearca sa-l recucereasca pe Chris Brown!

Rihanna nu l-a dat uitarii pe Chris Brown si incearca sa-l recucereasca cu fotografii incendiare, postate pe contul ei de Instagram. Ultima ei ipostaza, extrem de incitanta, a fost postata la doar cateva ore dupa ce Chris Brown a fost vazut impreuna cu fosta lui iubita, Karrueche Tran. Continue reading .

The Saturdays lanseaza videoclipul piesei Gentleman

Fetele de la The Saturdays ne ofera cel mai nou videoclip al lor pentru piesa Gentleman. Noua piesa, dupa cum ne sugereaza si numele, vorbeste despre dificultatile pe care fetele le intampina in cautarea barbatului perfect, manierat gentleman. Piesa va fi inclusa pe cel de-al patrulea album al fetelor, care va fi lansat in toamna.

The study for the Chinese thermoelectric plant of Rovinari, ready in autumn

The feasibility study for the thermoelectric plant which is scheduled to be built by China Huadian Engineering at Rovinari will be ready in September, said Laurentiu Ciurel, the general manager of the Oltenia Energy Complex.

HOT! Andrea Teodorova a lansat videoclipul piesei Hayati, produsa de Adrian Sina

Cantareata care a uimit o lume intreaga cu sarmul sau si succesul muzical rasunator lanseaza astazi un nou videoclip: Hayati. Clipul o surprinde pe Andrea indragostita, insa cu inima franta. Momentele frumoase petrecute impreuna cu alesul ei nu sunt de ajuns pentru a salva o iubire, care prin natura sa este efemera. Single-ul poarta semnatura .

Will we have a short list for the privatization of CFR Marfa?

In a case of Let's give it another shot, the authorities are once again on the day when they are expecting prequalifying offers from investors interested in buying CFR Marfa.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )