Libnet.ro
UNICEF

21:30

HTC va intra din nou pe segmentul tabletelor cu un model propriu

Playtech Playtech,
HTC va intra din nou pe segmentul tabletelor cu un model propriu

HTC si-a facut din nou aparitia pe segmentul de tablete cu modelul Nexus 9 produs pentru Google si planuieste sa lanseze un model si sub brand propriu. Google Nexus 9 este o tableta produsa de HTC iar producatorul intentioneaza sa populeze piata si cu alte modele sub brand propriu incepand cu 2015 avand in vedere ca HTC Flyer nu a fost un succes rasunator pentru companie. Nexus 9 a lasat o prima impresie placuta celor care au avut ocazia sa []. continuă pe Playtech

Kelly Brook i-a spus din nou adio lui David McIntosh

Nu a fost sa fie nici de aceasta data. Desi abia se impacasera in urma cu doua saptamani, Kelly Brook a confirmat ca s-a despartit, din nou, de David McIntosh.

Electrificare CFR incearca, din nou, sa achizitioneze electricitate de pe OPCOM

Electrificare CFR, companie special infiintata pentru asigurarea energiei de care companiile de cai ferate au nevoie, incearca, din nou, sa-si acopere necesarul de pe piata PCCB administrata de OPCOM.

Ponta: Nu vreau sa primim din nou ORDINE din AFARA TARII. Nu vom mai accepta ordine si dispret

Presedinte PPE, Joseph Daul, indeamna partidele din Romania care sunt membre ale formatiunii populare europene, adica PDL, PNL, PMP, UDMR si PNTCD, sa il sustina in turul II al prezidentialelor pe Klaus Iohannis, el asigurandu-l pe primarul Sibiului de sprijinul sau.

AAFBR: Dobanda de politica monetara ar putea fi redusa din nou

Banca Nationala a Romaniei ar putea reduce dobanda de politica monetara la 2,75% la urmatoarea sedinta a Consiliului de Administratie de marti, 4 noiembrie, conform opiniilor exprimate de participantii la un sondaj intern in cadrul Asociatiei Analistilor Financiar - Bancari din Romania AAFBR).

Surpriza de proportii! Gwyneth Paltrow si Chris Martin sunt din nou impreuna!

Dupa ce au anuntat ca divorteaza in luna martie, se pare ca Gwyeth Paltrow si Chris Martin au decis sa isi ia relatia. Surse din apropierea celor doi declara pentru presa americana ca actrita si solistul trupei Coldplay au avut o discutie serioasa in urma cu cateva saptamani, iar ulterior Chris i-a spus adio lui Jennifer Lawrence.

Cinci centrale nucleare din Franta, survolate din nou de drone

Cinci centrale nucleare din Franta au fost survolate din nou de drone vineri seara, ceea ce ridica la 15, in mai putin de o luna, numarul acestor survoluri misterioase fata de care autoritatile pastreaza discretia, informa ieri AFP, potrivit Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )