Libnet.ro
UNICEF

22:30

Huawei devine o amenintare si mai mare pentru Apple si Samsung

Playtech Playtech,
Huawei devine o amenintare si mai mare pentru Apple si Samsung

Este din nou momentul in care marile companii publica rezultatele financiare pe trimestrul fiscal anterior, iar Huawei are foarte multe motive de mandrie. in contextul in care majoritatea producatorilor de telefoane, inclusiv Apple si Samsung, nu reusesc sa mai motiveze utilizatorii sa faca upgrade-uri constante, este si mai surprinzatoare performanta celor de la Huawei. Acestia []. continuă pe Playtech

Batalia pentru Herastrau - cea mai mare ferma de pokemoni din Romania - va avea loc joi, 28 iulie

Jucatorii de Pokemon Go isi dau din nou intalnire in Parcul Herastrau, unde va avea loc primul eveniment major Pokemon GO din Romania. Daca saptamana trecuta a avut loc vanatoarea de Pokemoni, joi, 28 iulie, de la ora 17. 00, jucatorii vor putea participa la Batalia pentru Herastrau!, denumita de catre organizatori drept cea mai mare ferma de pokemoni de la noi, cu cel mai mare trafic de vanatori/antrenori.

Cea mai mare mochee din Istanbul, construita la cererea presedintelui Erdogan, motiv de protest in Turcia (VIDEO)

Indata ce constructia va fi finalizata, moscheea Camlica din Istanbul va fi cea mai mare din Turcia. in ciuda protestelor din partea arhitectilor si activistilor pentru mediu, lucrarea in.

Cea mai mare moschee din Istanbul, construita la cererea presedintelui Erdogan, motiv de protest in Turcia (VIDEO)

Indata ce constructia va fi finalizata, moscheea Camlica din Istanbul va fi cea mai mare din Turcia. in ciuda protestelor din partea arhitectilor si activistilor pentru mediu, lucrarea in.

Descoperire uimitoare facuta de chinezi. Este cea mai mare din lume

Autoritatile chineze au descoperit cea mai mare caverna marina, cu o adancime de peste 300 de metri. Pana acum, cea mai mare caverna de acest tip era situata in Bahamas, avand o.

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan, la un pas sa piarda bani. Fara medici, unitatea ramane declasificata

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan risca sa piarda o finantare de 200. 000 de lei daca nu va gasi medici sa acopere cele 8 garzi obligatorii. in primavara acestui an, Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi a fost declasificat, insa in prezent decizia Ministerului Sanatatii este suspendata.

Pretul benzinei, mai mare in Romania decat in Bulgaria si dublu fata de SUA. Unde este cel mai mic pret din lume

Pretul unui litru de benzina din Romania este unul de mijlocul clasamentului la nivel global, insa mai mare decat in tari vecine precum Bulgaria sau Ungaria. Din cauza salariilor mici, insa, romanii se situeaza aproape de varful topului suferinta.

Vodafone a fost sanctionata cu cea mai mare amenda, in valoare de 720.000 de lei

Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii a aplicat amenzi in valoare totala de 900. 000 de lei operatorilor Orange, Vodafone si Telekom pentru neindeplinirea obligatiilor de acoperire prevazute in licentele de utilizare a spectrului de frecvente radio castigate in urma procedurii de selectie organizate in anul 2012, a declarat Cristin Popa, Director executiv al ANCOM, intr-un comunicat de presa.

Ciolos: Concurenta mare pentru internship-ului de la Guvern este un semn bun pentru viitorul administratiei publice

Programul oficial de internship al Guvernului a fost deschis luni, la Biblioteca Nationala a Romaniei, in prezenta premierului Dacian Ciolos si a mai multor ministri. 200 de tineri, studenti si absolventi, vor fi interni in ministere sau agentii guvernamentale. in discursul inaugural, seful guvernului s-a declarat incantat de concurenta mare care s-a inregistrat pentru aceste locuri.

Cel mai mare buget. MTS a cheltuit pentru JO 2016 o suma record. La cate medalii sa ne asteptam?

Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, care vor incepe pe 5 august, nu anunta deloc un festival de medalii pentru delegatia Romaniei, care numara 97 de sportivi.

Amenda mare pentru primaria din Bistrita. Motivul este neobisnuit

Primaria municipiului Bistrita risca o amenda de 50. 000 lei, daca nu le va oferi o casa mai spatioasa celor sase veverite cumparate cu bani publici, care stau inchise intr-o voliera in.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )