Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ciolos: Concurenta mare pentru internship-ului de la Guvern este un semn bun pentru viitorul administratiei publice

România Liberă România Liberă,
Ciolos: Concurenta mare pentru internship-ului de la Guvern este un semn bun pentru viitorul administratiei publice

Programul oficial de internship al Guvernului a fost deschis luni, la Biblioteca Nationala a Romaniei, in prezenta premierului Dacian Ciolos si a mai multor ministri. 200 de tineri, studenti si absolventi, vor fi interni in ministere sau agentii guvernamentale. in discursul inaugural, seful guvernului s-a declarat incantat de concurenta mare care s-a inregistrat pentru aceste locuri. continuă pe România Liberă

Concurenta mare la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila: Aproximativ 3200 de candidati vor da admiterea (VIDEO)

Luni este aglomeratie mare in fata Facultatii de Medicina deoarece si in acest an a fost concurenta mare la inscrieri, informeaza B1TV. Universitea de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bu.

Concurenta mare la admitere la Universitatea Bucuresti

Peste 20. 000 de candidati s-au inscris pentru admitere la Universitatea din Bucuresti, cea mai mare concurenta fiind la Limbi Moderne Aplicate - 75,9 candidati/loc, Limba si Literatura Italiana - 25,5 candidati/loc, Limba si Literatura Portugheza - 22,7 candidati/loc, informeaza News. ro.

Concurenta mare la facultatile cu profil medical din Constanta. 37 de candidati pe un loc la Balneofiziokinetoterapie

Cea mai mare concurenta la Constanta, se inregistreaza la cele cu profil medical, unde in ultimii ani proportia pe locuri fara taxa a fost cam de 14 pe loc. Cele mai cautate sunt Facultatea de Medicina Dentara si Facultatea de Medicina.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )