Libnet.ro
UNICEF

10:31

Hunedoara: Locomotiva unui marfar a luat foc, circulatia fiind intrerupta intre Simeria si Petrosani

Adevărul Adevărul,
Hunedoara: Locomotiva unui marfar a luat foc, circulatia fiind intrerupta intre Simeria si Petrosani

Circulatia feroviara a fost intrerupta, marti noapte, pe ruta Simeria - Petrosani, dupa ce locomotiva unui marfar, fara incarcatura, a luat foc intre statiile Banita si Merisor, fara a se inregistra victime, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane. continuă pe Adevărul

Hunedoara: Locomotiva unui marfar a luat foc, circulatia este intrerupta intre Simeria si Petrosani

Circulatia feroviara este intrerupta pe ruta Simeria - Petrosani, dupa ce locomotiva unui marfar, fara incarcatura, a luat foc intre statiile Banita si Merisor, fara a se inregistra victime, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane.

Hunedoara: Locomotiva unui marfar a luat FOC

Locomotiva unui marfar, fara incarcatura, a luat foc intre statiile Banita si Merisor, dar nu au fost victime, informeaza Centrul Infotrafic din cadrul Politiei Romane.

VIDEO Interventie a pompierilor, in centrul Buzaului, dupa ce un transformator de sub hotelul Pietroasa a luat foc

Pompierii buzoieni au fost solicitati, duminica, sa stinga un incendiu izbucnit la subsolul hotelului Pietroasa din centrul municipiului. Un punct de transformare al Electrica a luat foc din cauza suprasarcinii, la aceasta sursa fiind conectate aparatura de scena si terasele de pe platou, amenajate cu ocazia festivalului berii.

Incendiu pe calea ferata. Circulatia intre Simeria si Petrosani este intrerupta

Circulatia feroviara este intrerupta pe ruta Simeria - Petrosani, dupa ce locomotiva unui marfar, fara incarcatura, a luat foc intre statiile Banita si Merisor, fara a se inregistra victime,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2673 seconds )