Libnet.ro
UNICEF

01:05

Hyundai a livrat flota oficiala pentru Campionatul Mondial de Fotbal Brazilia 2014

Hotnews Hotnews,
 Hyundai a livrat flota oficiala pentru Campionatul Mondial de Fotbal Brazilia 2014

Hyundai a livrat 1. 021 de unitati sedan, SUV-uri si autovehicule comerciale usoare, care reprezinta flota oficiala FIFA, cu cateva zile inainte de inceperea Campionatului Mondial de Fotbal Brazilia 2014. Cu ocazia acestui eveniment au fost prezentate si cele 32 de autocare decorate, care vor transporta echipele nationale calificate in cadrul competitiei. continuă pe Hotnews

Lotul Italiei pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia

Cesare Prandelli a definitivat lotul Italiei pentru Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, selectionerul peninsularilor urmand sa se bazeze pe 23 de jucatori. Marea absenta este Giuseppe Rossi atacantul Fiorentinei), acesta fiind lasat acasa, cu toate ca nu are probleme medicale.

Tot ce trebuie sa stiti despre fraude bancare si folosirea cardului la Campionatul Mondial din Brazilia

Va pregatiti sa va duceti in Brazilia pentru Campionatul Mondial de Fotbal? Ei bine, expertii Kaspersky avertizeaza asupra pericolelor la care va expuneti.

Tot ce trebuie sa stiti despre fraude bancare si despre folosirea cardului la Campionatul Mondial din Brazilia

Va pregatiti sa va duceti in Brazilia pentru Campionatul Mondial de Fotbal? Ei bine, expertii Kaspersky avertizeaza asupra pericolelor la care va expuneti.

Coruptia afecteaza, din nou, Campionatul Mondial

Cu 12 zile inainte de inceperea Campionatului Mondial de Fotbal organizat de FIFA in Brazilia, New York Times a publicat detalii despre posibile meciuri aranjate in perioada disputarii ultimului campionat, din Africa de Sud, iar in ziua urmatoare, the Sunday Times si The Guardian au publicat cele mai recente rapoarte privind coruptia in oferta Qatar de a gazdui Campionatul Mondial de Fotbal din 2022, transmite Reuters.

Campionatul Mondial de Fotbal: cum arata noua identitate vizuala a Coca Cola

Coca-Cola, in colaborare cu unul dintre cei mai renumiti artisti de arta stradala, Speto, si Studioul de design, Leeds, a creat o noua infatisare pentru Cupa Mondiala FIFA, campanie sustinuta de acelasi brand. Noul logo, intitulat The.

Totul despre siguranta banilor vostri online la Campionatul Mondial din Brazilia

Daca pregatiti excursia pe care o visati de ceva vreme la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia din 2014, care va incepe pe 12 iunie, ar trebui sa stiti cum sa va protejati. Ei bine, expertii Kaspersky au scris despre problemele pe care le puteti avea atunci cand folositi cardurile in Brazilia. in Brazilia sunt printre cele mai multe ATM-uri din lume. 000 de asemenea dispozitive sunt instalate in toata tara. Hotii simpli stau pe langa bancomate, va urmaresc atunci [].

FOTO O reclama sangeroasa care precede Campionatul Mondial din Brazilia starneste controverse

O reclama a unui brand de articole sportive a socat printr-o prezentare atipica unui meci de fotbal sau a unei competitii de gen.

Campionatul Mondial arunca in aer piata transferurilor

Piata transferurilor de jucatori a explodat cu cateva zile inaintea inceperii turneului final al Campionatului Mondial din Brazilia.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )