Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iata care este noua blonda din viata lui Costi Ionita (FOTO)

B1 B1,
Iata care este noua blonda din viata lui Costi Ionita (FOTO)

Cancan. ro, l-a surprins peCosti Ionitaintr-un mall din Capitala in compania unei blonde sexy, semn ca artistului ii merge foarte bine si pe plan personal, nu doar pe cel profesional. continuă pe B1

Care este CEL MAI LUNG CUVANT din limba romana si care este SINGURUL TERMEN CE CONTINE TOATE VOCALELE

Erati curiosi sa aflati care este cel mai lung cuvant din limba romana? Potrivit dictio. ro, are 44 de litere si nu se gaseste in DEX, dar reprezinta denumirea medicala pentru o boala.

Seful Samsung, audiat 22 de ore de procurori in scandalul de CORUPTIE in care este implicat si presedintele Coreei de Sud

Mostenitorul imperiului Samsung, Lee Jae Young, a fost audiat 22 de ore in contextul scandalului de coruptie in care este implicat si presedintele statului sud coreean. in varsta de 48 de .

Utile:Care este marimea ideala a taliei in functie de greutate; Spirulina, alimentul-minune care creste imunitatea; Cum scapi de reclamele personalizate de Google de pe orice site

Raceala, gripa sau viroza? Iata cum faci diferenta. Nas infundat, usturime in gat si febra - simptome cu care toti ne-am confruntat la un. 16 reguli de conduita in public pe care nu toata lumea le cunoaste. Codul bunelor maniere. Este usor sa fii politicos cu ceilalti, iar politetea reprezinta un.

In Paris este obligatorie o noua vigneta din 16 ianuarie. Amenda poate ajunge la 135 euro

Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) anunta ca incepand de luni, 16 ianuarie 2017, va fi obligatoriu sa detineti o vigneta care trebuie pusa in partea din dreapta, jos, a parbrizului), pentru a putea circula in Paris.

Un scriitor LEGENDAR s-a stins din viata din cauza cancerului

William Peter Blatty, cel care a scris cunoscutul roman The Exorcist Exorcistul) si scenariu pentru adaptarea acestuia pentru marile ecrane, a murit la varsta de 89 de ani, rapus de cancer.

Dinamica PIB la noua luni din 2016 revizuita in scadere

Vineri, Institutul National de Statistica INS) a publicat a doua estimare provizorie privind dinamica PIB si componentelor pe trimestrul al treilea si perioada ianuarie-septembrie 2016. Raportat la primele estimari provizorii comunicate pe 6 decembrie, INS a revizuit in scadere datele privind ritmul PIB din T3 2016, pe fondul unei evolutii mai slabe a investitiilor si exportului net, se arata intr-o analiza a Bancii Transilvania, transmisa vineri.

SUTEAZA SI ZBOARA! Atacatul roman care este acum iNSOTITOR de ZBOR (FOTO)

Liga 1 fotbal nu este atat de atractiva pentru unii jucatori. Si nu este de mirare, avand in vedere salariile care le sunt oferite fotbalistilor. Mai exista posibilitatea unui transfer in.

Utile:Ce trebuie sa stii despre alunitele rosii; Sani lasati si fara fermitate: moduri in care ii refaci fara operatie;Care este distanta optima fata de televizor

Zece simptome ale accidentului vascular cerebral pe care toata lumea ar trebui sa le cunoasca. Accidentul vascular cerebral este una. De ce racim iarna. Conceptia generala este ca racelile sau virozele respiratorii sunt mai frecvente iarna. De obicei, aceasta preconceptie este.

Un procuror anticoruptie cere inchisoare cu executare pentru fostul deputat Ludovic Orban, in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. Instanta suprema va da sentinta in 31 ianuarie

Un procuror anticoruptie a solicitat, luni, judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justiti condamnarea fostului deputat Ludovic Orban la inchisoare cu executarea pedepsei, in dosarul in care acesta este acuzat de fapte de coruptie.

L-au injurat cu totii ca a parcat in statia RATB, dar nu stiau un lucru. Care este explicatia soferului: Masina mea era parcata la 30 de metri

Fotografia cu o masina parcata in refugiul acoperit al unei statii RATB de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara pentru a scapa de nametii care acopereau locurile de parcare de pe carosabil, a devenit virala, st.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )