Libnet.ro
UNICEF

15:15

iCCJ: Cererea lui Sebastian Ghita de modificare a conditiilor controlului judiciar, respinsa

B1 B1,
iCCJ: Cererea lui Sebastian Ghita de modificare a conditiilor controlului judiciar, respinsa

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins, marti, cererea lui Sebastian Ghita de modificare a conditiilor controlului judiciar, in sensul de a i se permite sa paraseasca tara, informeaza. continuă pe B1

iCCJ a respins cererea lui Sebastian Ghita de modificare a conditiilor controlului judiciar

ACTUALIZARE 22:10 Iulian Badescu, sub control judiciar in dosarul premierii Petrolului Ploiesti Fostul primar al Ploiestiului, Iulian Badescu, aflat in arest preventiv din luna martie, va fi plasat sub control judiciar in dosarul legat de premierea din bugetul local a echipei de fotbal Petrolul Ploiesti, decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) nefiind definitiva.

iCCJ RESPINGE cererea lui Sebastian Ghita. Ce le-a cerut deputatul magistratilor

UPDATE: Cererea lui Sebastian Ghita de modificare a conditiilor controlului judiciar, in sensul de a i se permite sa paraseasca tara, a fost respinsa de iCCJ, relateaza Agerpres.

Sebastian Ghita se prezinta, marti, in fata instantei

Sebastian Ghita s-a prezentat, marti, la inalta Curte de Casatie si Justitie, unde are loc un nou termen in dosarul in care deputatul este acuzat ca l-ar fi mituit pe fostul primar al municipiului Ploiesti Iulian Badescu.

Sebastian Ghita, audiat de magistratii Curtii Supreme in dosarul in care a fost trimis in judecata pentru dare de mita si spalare de bani

Sebastian Ghita s-a prezentat, marti, la Curtea Suprema pentru a da declaratii in fata magistratilor in dosarul in care a fost trimis in judecata, alaturi de fostul primar al municipiului Ploiesti. El este acuzat dedare de mita si spalare de bani.

inalta Curte dezbate un nou termen in procesul lui Sebastian Ghita

Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie dezbat marti un nou termen in dosarul in care deputatul Sebastian Ghita este acuzat ca l-ar fi mituit pe fostul primar al municipiului Ploiesti Iulian Badescu.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2322 seconds )